165Hz monitör önerisi

sashafps

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi günler, Gigabyte 180Hz alacaktım fakat 3600'den 4500'e çıktığı için alamıyorum,
ASUS TUF GAMING 24" VG248Q1B 165Hz 0.5ms ELMB FreeSync Premium TN FHD Monitör | ITOPYA
Bu monitörü almayı düşünüyorum önceliğim FPS oyunları olduğu için "TN panel alınmaz" demeyin.
3-4 bin TL için önerebileceğiniz daha iyi bir monitör var mı?
Monitör çok güzel ama tek sorunu Çerçevesi Kalın, onun dışında dehşet u wahset bir monitör Şahsen ben olsam Daha ince bişey alırım çünkü o kadar para veriyorsun

Herkese iyi günler, Gigabyte 180Hz alacaktım fakat 3600'den 4500'e çıktığı için alamıyorum,
ASUS TUF GAMING 24" VG248Q1B 165Hz 0.5ms ELMB FreeSync Premium TN FHD Monitör | ITOPYA
Bu monitörü almayı düşünüyorum önceliğim FPS oyunları olduğu için "TN panel alınmaz" demeyin.
3-4 bin TL için önerebileceğiniz daha iyi bir monitör var mı?
Reis bunu sakın kaçırma bende bunu kullanıyorum AKAKÇEDEN bakarsan diğer sitelerde 5k dan fazla fiyatta bende vatandan almıştım

Aradaki gecikme değeri farkını insan gözü algılayamaz.
Oyunlarda fazla sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Zaten bu bütçede alacağınız hiçbir monitör tam anlamı ile 0.5 ms değerini vermez.

Reis bunu sakın kaçırma bende bunu kullanıyorum Akakçe'den bakarsan diğer sitelerde 5Kdan fazla fiyatta bende vatandan almıştım.

Alınmaz. Berbat bir model. @Merdo34'ün önerisi güzel ve şunu öneririm.

Bu monitöre ne dersiniz hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı