165Hz veya 144Hz monitör önerisi

Bütçe
3000 TL
Şu ana kadar 50 bile görmedim öyle söyleyeyim. Tam yükte sessiz diyemeyiz ama yine de rahatsız etmiyor. Sadece biraz fazla kalın 4.5 slot kadar. O konuda rahatsız olmazsanız alabilirsiniz şahsen ben memnunum.

O fiyata 3070 Ti var diyenler var ama ben Noctua düşünüyorum. Fanlar bozulsa değişimi de kolay olur.

Elden alabileceğim bir yerden olursa daha iyi olur. Beni üzmeyecek bir cihaz önerebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
8 aydır kullanıyorum ve memnunum.Mağazada ölü piksel,ışık sızması testide yaptırabiliyorsun.(İnternetten sipariş ettiğinde iade hakkında oluyor.Yaptıkları testler basit.Hem oyundaki kalitesine bakarsın hemde testlerini kendin yaparsın.Beğenmezsen iade edersin)

8 aydır kullanıyorum ve memnunum. Mağazada ölü piksel, ışık sızması testide yaptırabiliyorsun.(internetten sipariş ettiğinde iade hakkında oluyor. Yaptıkları testler basit. Hem oyundaki kalitesine bakarsın hem de testlerini kendin yaparsın. Beğenmezsen iade edersin)

Mağazadan bugün bir monitör aldım da gözümü fena halde acıtıyor, aşırı derecede ghosting var. Yarın götürsem iade veya değişim almazlar mı?

Mağazadan bugün bir monitör aldım da gözümü fena halde acıtıyor, aşırı derecede ghosting var. Yarın götürsem iade veya değişim almazlar mı?
Almazlar diye biliyorum ama bunun hakkında yeni bir konu aç.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur.Bu arada hangi monitörü aldın acaba?

Almazlar diye biliyorum ama bunun hakkında yeni bir konu aç. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur. Bu arada hangi monitörü aldın acaba?

Samsung Odyssey G3 aldım. İade önemli değil de başka bir ürünle değiştirirlerse süper olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı