1660 almak hata mıydı?

1650 Super kullanıyorum. Enazından 4 sene giderinin olduğunu düşünüyorum. RDR2 Online'da en yüksek ayarlarda 30-50 FPS alıyorum ve ayrıca işlemcimden dolayı darboğaz yiyorum. i5 3470 işlemcim var. Üstelik DDR3 8 GB RAM ile kullanıyorum. VRAM sıkıntısı dışında herhangi bir sorunu yok. 1660'da VRAM sıkıntısı şimdilik yok bence. Çok takma kullan gitsin. 2-3 seneye 1050 Ti gibi olması oldukça zor ama unutmamak lazım ki teknoloji hızlı ilerliyor. Ne olup olmayacağı belli değil. Kullan gitsin. Sorun olmaz.

Arkadaşların kulaktan dolma bilgilerle gelmesin. Elbette 1660S bir zamanlar çok daha mantıklıydı çünkü 1660 ile çok çok yakın bir fiyatı olup 1660 Ti'a yakın bir performans sergiliyordu. Sizin dediğiniz zamanda 500 TL'lik fiyat farkı azımsanacak kadar değil ve kendinizde dediğiniz gibi bütçeniz kısıtlıymış. Arkadaşlarınız aradaki 500 TL'lik fiyat farkı tamamlayacaksa geçmeyi neden düşünmeyesiniz değil mi? Son olarak her kartın güncellik olarak bir miladı elbette var. 1050 Ti zamanının f/p kartıydı artık güçsüz durumda. 1650S bütçesine göre zamanının f/p kartlarındandı fakat oda artık yeni serilerin çıkmasıyla ömrünü dolduruyor. Kısacası 1660S'te olsa bunun miladı dolacak elbet.

Arkadaşının bilgisi yok belli. 1660 ile 1660 Super birebir aynı kartlardır yalnızca GDDR5 ve GDDR6 farkı var. Teknik detaylarına bu sayfalardan bakabilirsin. Cyberpunk 2077'de 1660 Super'in 60 FPS verdiği yerde 1660 55 FPS veriyor. AAA oyunlarda fark %10 bile değil. Güzel bir kartın var, iyi bir fiyata almışsın kafanı bunlarla bulandırma.

O kadar gereksiz bir konu ki. Şimdi satarsan o kartı sıfır 1660 Super bulman sıkıntı olur. Ayrıca "şu an" ödeyeceğin fiyat farkına değmez yani o masraf "bence" çok gereksiz.

O kadar gereksiz bir konu ki. Şimdi satarsan o kartı sıfır 1660 Super bulman sıkıntı olur. Ayrıca "şu an" ödeyeceğin fiyat farkına değmez yani o masraf "bence" çok gereksiz.

Kendilerine defalarca söyledim fakat bir türlü inandıramadım en sonunda buraya başvurmak zorunda kaldım.

Kendilerine defalarca söyledim fakat bir türlü inandıramadım en sonunda buraya başvurmak zorunda kaldım.

2700 TL verip 1660S almak, 2200 TL verip 1660 almaktan daha kazık çünkü arada 500 TL edecek fark yok. Bir de 2-3 sene sonra 1660, 1050 Ti gibi olacaksa 1660 Super ne olacakmış RTX 3090 mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı