1660 sistemde Forza Horizon 4 Intro Ekranında Çöküyor

• Konuyu başlatan ozd4s
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.532

ozd4s

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar, Forza Horizon 4 Steam'e eklenince alıp yükledim, fakat intro ekranında hiçbir tuşa basmadığım halde oyun hata vermeden kapanmaktadır. Turn 10 Studios ekranına geldiğinde çökme olmaktadır.
Sistemim:
  • AMD Ryzen 5 2600
  • 16GB 3200MHz RAM(2x8)
  • MSI Ventus GTX 1660
  • Windows Sürümü: Windows 10 Pro 20H2

1615354148673.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaları doğrulayınız. Olmaz ise Process Monitor ile hata raporu oluşturup bizimle paylaşınız.
@CİLLE ?

Hocam, Explorer nedeniyle olabiliyor. Forza Fix indirip deneyebilirsiniz.

Dosyaları doğrulayınız. Olmaz ise Process Monitor ile hata raporu oluşturup bizimle paylaşınız.
@CİLLE?

Merhaba, dosyaları doğrulamıştım ve Steam hatalı bir dosya bulamamıştı. Hata raporunu atmış olduğunuz makaledeki gibi kayıt ettim fakat forum ZIP kabul etmemekte.

Hocam, Explorer nedeniyle olabiliyor. Forza Fix indirip deneyebilirsiniz.

Forza Fix oyun açıldıktan 5-10 dakika sonra hatasız kapanma sorununu çözer, arkadaşın oyunu direk çöküyor Forza Fix bunu çözmez.

@CİLLE?

Process Monitor hata raporu: Logfile.rar dosyasını indir - download

Arkadaş, hata vermeden atıyor demiş. Herhangi bir hatadan bahsetmemiş. Bu sebeple, önerdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı