1660 Super için AM4 işlemci önerisi

@Bedirhanbulut2650 , paranızla rezil olmak istemiyorsanız bulaşmayın derim, önceden Nanokatalog gibi yurtdışından ürün sipariş tedariği sağlayan ve ilerleyen zamanlarda bu ticaretin gitgide bozulmasına bağlı olarak müşterilere malzeme transferi sağlamakta zorlanarak en son kepenklerini kapatma noktasına gelmiş bir firmadır kendisi. Hatta Technopat sosyal kuralları çerçevesi dahilinde yasaklı sitelere de göz atabilirsiniz, BossBilişim de bunlardan biri. Gönderdiğim DUAL Evo modelinin soğutma performansı açısından Gaming X'ten aşağı yanı kalır yanı yok, tercih edebilirsiniz o kartı.

Merhabalar ben Ryzen 5 3600 ve 1650S ile almayı düşünüyordum ama işlemcinin fiyatını biraz düşürüp daha iyi bir ekran kartı alabileceğimi söylediler. Siz hangi işlemci+ekran kartı önerirsiniz? 1660S Gaming X ve Gigabyte arasında kaldım.

3300X+1660S.

AMD Ryzen 3 3300X Dört Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı