1660 Super ile minig yapmak mantıklı mı?

Yine bilip bilmeden yazık olur, değmez diyenler türemiş. Eth mining için fiyat performansı en yüksek kart için mining yapma diyorlar. Millet deli gibi 1660 Super arıyor uygun fiyattan, elinizde varsa yapılır her türlü. Undervolt yapıp kartı stabil bir sıcaklığa ve güç tüketimine çekince bir şeycik olmaz.
 
Bu ‘değmezciler' nasıl oluyor da ilk mesajı atmayı başarıyor anlamıyorum 😅 40 dolar bile getirse değer ki şu an en azı bu. Ama 40 dolar şu an getirir yarın ne olur onu bilemeyiz.

Ben ilk RX 580 8 GB ile girdiğim de 90 cent kazandırıyordu ve bunu bilerek girmiştim ve şu an 2 dolar kazandırıyor insanlar değmez diyor anlamıyorum.
 
Bu ‘Değmezciler’ nasıl oluyor da ilk mesajı atmayı başarıyor anlamıyorum 😅 40 dolar bile getirse değer ki şu an en azı bu. Ama 40 dolar şu an getirir yarın ne olur onu bilemeyiz.
Onlar kendilerinde olmayıp başkalarını kıskanan kesim. Gülüp geçiyorum ben. Kartı 2.500 TL ye almıştım şu ana kadar 4.000 TL para kazandırdı kart.
Metamask hesabı gerekiyordu önceden istediğimiz zaman çekebilmek için. Fakat yeni gelen güncelleme ile IP adresiyle Binance hesabımıza da çekebiliyormuşuz.
Hiç denediniz mi?
Oluyorsa ben yine ethermine de kazmak isterim. Memnunum aslında, sırf aylık ödeme işime gelmediğinden ve günlük ödeme de binance'ye yapılmadığından binancepool'e geçtim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı