SemihFromTurkey
Femtopat
NVIDIA'nın önerebileceğiniz 1660 Super 6 GB OC ekran kartlarından 2200-2500 bütçem var önerebileceğiniz en iyi marka hangisi? Yazabilirseniz sevinirim.
Burada daha ucuz: MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X 6GB GDDR6 192 Bit Ekran KartıHocam biraz aşarsanız soğutması ve performansı çok iyi bir ekran kartı sahibi olabilirsiniz. MSI GTX 1660 SUPER GAMING X 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hocam zaten en ucuz modellerden. "Fiyat farkına değer mi?" derken ne demek istediniz anlamadım.MSI Ventus modeli nasıldır? Soğutma konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım Hb'de 2205 TL şu anda fiyat farkına değer mi?
Hocam zaten en ucuz modellerden. "Fiyat farkına değer mi?" Derken ne demek istediniz anlamadım.
Yarın İncehesap'ta olacak Gaming Gecesi'ni beklemenizi tavsiye ederim. Belki güzel bir model indirime girer. Onun dışında Ventus bence alınabilir bir model. 80 dereceye çıkmıyor diye biliyorum.Yani Ventus yerine bunları almak ne derece mantıklı anlamında sormak istemiştim anlam kapalılığı olmuş kusuruma bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.