1660 Super sistem nasıldır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Arkadaşım monitör dahil bir bilgisayar toplayacak ve ben de ona yardımcı olmak için 7.000 TL'ye böyle bir sistem topladım. Önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirim.
(Bu arada RAM 8x2.)

Böyle bir sistem çok rahat 75 FPS'in üstünde performans verecektir, monitörü en az 144hz yapman çok iyi olur. Şu aralar bir sürü uygun fiyatlı IPS 144hz monitörler çıkmaya başladı biraz araştırırsan eminim bütçe dostu bir tane bulabilirsin.

Ekran kartını GTX 1660 Ti Palit yapıp, anakartı da H410M Pro yapıp alın.
İsterseniz monitör olarak;

Pahalı diyenler 7k'ya monitör dahil 1660S'li sistem toplarsa sevinirim. İyi toplanmış, sorun yok. Belki SSD daha ucuz tutulabilirdi.
Açıkçası SSD konusunda ben Samsung gibi markalara güveniyorum. Bir de garantisi bittiğinde -varsa tabi- bozulursa yeni SSD alacak bir bütçesi olmayabilir. Bu yüzden Samsung tercih ettim.
İyi gibi duruyor ama anakartı biraz geliştirip daha iyi MHz'li bir RAM alırsan daha da rahatlarsın.
Intel işlemci olduğu için RAM hızı 2666 MHz sınır. Daha yüksek MHz değerine sahip bir RAM koyma gereği duymadım.
Bu arada sormayı unuttum attığım sistemdeki 1660 Super modelinde herhangi bir kronik ısınma sorunu vs. var mıdır? Pek bir bilgim yok Gigabyte modelleri konusunda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı