Pardon hocam görmemişim kusura bakmayın. Sistemde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.RAM'in sonuna X2 yazdım hocam ve i5 10400F 2666MHz'ye kadar destekliyor(H410M ve B460M de, Z serisi anakart alırsanız sınırlama kalkıyor)
Pardon hocam görmemişim kusura bakmayın. Sistemde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.RAM'in sonuna X2 yazdım hocam ve i5 10400F 2666MHz'ye kadar destekliyor(H410M ve B460M de, Z serisi anakart alırsanız sınırlama kalkıyor)
1660 Super fiyatına RTX 3050 ( çıkacak mı emin değilim ) veya RTX 3060 bulabilirseniz çok daha iyi olur tabii ki. Almadan önce bir daha açmanız iyi olur. Belki daha fiyat/performans işlemci de çıkabilir.
SSD'nin modeli MX500 mü BX500 mü? Ek olarak kasa olarak bu alınabilir:
![]()
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Pardon hocam görmemişim kusura bakmayın. Sistemde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
Maalesef öyle bir fiyat ile Türkiye pazarına çıkacağını sanmıyorum.1660 Super fiyatına RTX 3050 ( çıkacak mı emin değilim ) veya RTX 3060 bulabilirseniz çok daha iyi olur tabii ki. Almadan önce bir daha açmanız iyi olur. Belki daha fiyat/performans işlemci de çıkabilir.
SSD'nin modeli MX500 mü BX500 mü? Ek olarak kasa olarak bu alınabilir:
![]()
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam o modeli pek tavsiye etmem, bu indirimdeyken kaçırmayın derim.BX550 hocam.
Hocam o modeli pek tavsiye etmem, bu indirimdeyken kaçırmayın derim.
![]()
Seagate Baracuda 250 GB ZA250CM1A003 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Seagate Baracuda 250 GB ZA250CM1A003 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Eski BX'lerde yüksek sıcaklıklarda çalışma sorunu vardı, yeni serilerde azalsada garantiye alın derim.
Ben genel olarak sistem hakkında size bir şey diyemem pek anlamıyorum fakat uygun fiyata bulabilirseniz 8 GB RAM yerine 16 (8x8) 3200 MHz tercih etmelisiniz bence. Ekran kartı ve işlemci uyumu hakkında bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. SSD hakkında da bir şey diyemeyeceğim (kronik sorunlu veya sorunsuz).
Hocam o modeli pek tavsiye etmem, bu indirimdeyken kaçırmayın derim.
![]()
Seagate Baracuda 250 GB ZA250CM1A003 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Seagate Baracuda 250 GB ZA250CM1A003 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Eski BX'lerde yüksek sıcaklıklarda çalışma sorunu vardı, yeni serilerde azalsada garantiye alın derim.
240GB kullanan bir arkadaş memnundu o yüzden 480GB'sini bana önerdi.
Tavsiyenizi de inceleyeceğim.
Aynen, ben de öyle düşünmeye başladım piyasayı ve cihazları takip ediyorum.Konuyu hortlatacağım ama yaza kadar çoktan 11. nesil ve B560 anakartlar çıkıyor. Bence yaz geldiğinde yine konu açın çünkü yaz gelene kadar fiyatların ne olacağı belli değil.
Aynen, ben de öyle düşünmeye başladım piyasayı ve cihazları takip ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.