SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 25 Temmuz 2023 #1 RAM 16 GB CL 16 3200 MHz Ekran kartı 1660 SUPER Anakart H510 MH İşlemci 11400F Far Cry 3'te sanki düşük FPS alıyorum gibi, ve öyle de bunun bir çözümü var mı acaba? İzlediğim videoda benim sistemimden daha kötü bir işlemciyle daha fazla FPS alıyor benim aldığım FPS 65 60 arası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Far Cry 3'te sanki düşük FPS alıyorum gibi, ve öyle de bunun bir çözümü var mı acaba? İzlediğim videoda benim sistemimden daha kötü bir işlemciyle daha fazla FPS alıyor benim aldığım FPS 65 60 arası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mauro Emanuel Icardi Centipat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #2 Oyun crack mi ? Artı 0 Eksi
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.019 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Temmuz 2023 #3 SON FX BÜKÜCÜ dedi: sanki düşük FPS alıyorum gibi Genişletmek için tıkla... Önce buna bir açıklık getirelim, alıyor musunuz yoksa alıyor gibi misiniz? Ayrıca oyun crack mi? Artı 0 Eksi
SON FX BÜKÜCÜ dedi: sanki düşük FPS alıyorum gibi Genişletmek için tıkla... Önce buna bir açıklık getirelim, alıyor musunuz yoksa alıyor gibi misiniz? Ayrıca oyun crack mi?
KS KS SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 25 Temmuz 2023 #4 Murat Can Şimşek dedi: Önce buna bir açıklık getirelim, alıyor musunuz yoksa alıyor gibi misiniz? Ayrıca oyun crack mi? Genişletmek için tıkla... Evet crack. Mauro Emanuel Icardi dedi: Oyun crack mi? Genişletmek için tıkla... Crack. Artı 0 Eksi
Murat Can Şimşek dedi: Önce buna bir açıklık getirelim, alıyor musunuz yoksa alıyor gibi misiniz? Ayrıca oyun crack mi? Genişletmek için tıkla... Evet crack. Mauro Emanuel Icardi dedi: Oyun crack mi? Genişletmek için tıkla... Crack.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.019 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Temmuz 2023 #5 Crack desteği vermiyoruz. Artı 0 Eksi
Mauro Emanuel Icardi Centipat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #6 SON FX BÜKÜCÜ dedi: Evet crack. Crack. Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz dosyadan kaynaklıdır o halde ya orijinal satın alın ya da farklı bir kaynaktan indirin. Artı 0 Eksi
SON FX BÜKÜCÜ dedi: Evet crack. Crack. Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz dosyadan kaynaklıdır o halde ya orijinal satın alın ya da farklı bir kaynaktan indirin.
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #7 SON FX BÜKÜCÜ dedi: Evet crack. Crack. Genişletmek için tıkla... Hocam crack oyunlar adı üstünde "crack" oluyorlar. FPS'ler de crack oluyor. Ayrıca crack destek yok. Hocam arkadaş size yardımcı olmak istiyor crack olursa ona göre cevap verecek demek ki. Terslemeyin böyle şeyleri. Artı 0 Eksi
SON FX BÜKÜCÜ dedi: Evet crack. Crack. Genişletmek için tıkla... Hocam crack oyunlar adı üstünde "crack" oluyorlar. FPS'ler de crack oluyor. Ayrıca crack destek yok. Hocam arkadaş size yardımcı olmak istiyor crack olursa ona göre cevap verecek demek ki. Terslemeyin böyle şeyleri.