Çözüldü 1660 Super sistemde FurMark testi 60 FPS sabit

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

JotaroIKujo

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. 1660 Super 3500X sistemde 60 FPS sabit 65-63 takılıyor. Nedenini anlamadım GPU %100 kullanıyor, acaba sıkıntı mı var?

Çözüm
Sıkıntı etmenizi gerektirecek bir şey yok. Program içinden 0X MSAA yapamasanız bile 4X MSAA yaparak aldığınız sonuç gayet iyi.
Sıcaklık değeri hemen hemen aynı. + öyle bir durum söz konusu olsa testi açtığım anda 125fps'i görmem lazım benim. Ama kart 50derecede iken yine 99-102 fps arası değer veriyor.

Ve 4x yada 8x MSAA da yapsam, test anında sürekli 2x olarak gözüküyor.

O zaman sen testi yaparken ne seçersen seç 2X olarak otomatik seçildiği için 100 FPS alıyorsundur, ama arkadaşının bilgisayarında 0X MSAA ile test yapmışsındır. Zaten 2060 ekran kartının 2X MSAA'da 100 FPS alması normal sayılır.

Evet ben ne yaparsam yapayım o değeri değiştirsem de sürekli test içinde (2x Msaa) olarak gözüküyor. 2X MSAA'da 100fps değer normal ise tamamdır o zaman

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…