1660 Super sistemde birden FPS düştü

Nivra

Decapat
Daha fazla  
RAM
2x8 XGP Gammix d35 3000 MHz cl16
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria 500 GB
Ekran kartı
1660 Super
Anakart
B450m s2h
İşlemci
R5 3600
Merhaba, dün oynadığım oyunda 150+ FPS alırken aynı oyunda bugün 70-75 civarlarında alıyorum. Bildiğim kadarıyla hiçbir değişiklik yapmadım. Oynadığım oyun LoL ama oyuna yama da gelmedi. Birçok kişiye sordum aynı sorunu yaşayan da yok. Geçenlerde GPU driver güncellemesi geldi onu yapmıştım acaba ondan mı diye düşündüm bir önceki sürüme geçtim yine düzelmedi. 1 günde böyle bir değişiklik yaşanması çok garip. Virüs mü girdi acaba diyeceğim, bir şey de indirmedim ki. Bir de size sorayım dedim bir çözümü var mıdır veya deneyebileceğim bir şey?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 saattir otomatik güncellemeyi kapatmaya çalışıyorum nafile. Kayıt defterine girdi ekledim. Servislerden kapatmayı denedim. Update'ten elle kapattım. Sistem Özellikleri > Donanım > Aygıt Yükleme Ayarları'nı "Hayır" yaptım olmuyor ben kuramadan kendisi eski bir sürümü kuruyor.

Edit: 6 kere DDU kullandıktan ve 1 kere de windows update benden önce güncellemesin diye servislerden elle 2 saniyede bir durdurduktan sonra interneti kapatmak gibi basit bir çözümü varmış.
Update.png

Bu şekilde duraklatmanız durumunda otomatik güncellememesi lazım.

DDU devasa bir fark yarattı. FPS arttı ancak ESC tuşu hala yaklaşık %20 düşürüyor nedenini anlamadığım bir şekilde. Riot Games'e ticket attım bi program yüklettiler birkaç log çıkardı gönderdim onlara yanıt bekliyorum şu an.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı