- Makaleler
- 5
Daha fazla
Yanlış bilgilendirme yapmayalım. HDMI ile de 144 Hz alabilirsiniz. NVIDIA ekran kartında DP kullanmanızı öneririm, eğer monitörünüz FreeSync destekliyse adaptive Sync sayesinde G-Sync kullanabilirsiniz.
1660SUPER de Display port mevcut. Monitör kutusundan da Display port kablosu çıkacaktır.Beyler daha bilgisayarı almadım ama ekran kartım 1660SUPER olacak, yanında kendi display portu gelmiyor mu? İnventusdan almayı düşünüyorum. Ve HDMI ile DP aynı renk kalitesini felan verir değil mi?
Ekran kartıyla gelmez. Alacağınız monitörle gelecektir.Beyler daha bilgisayarı almadım ama ekran kartım 1660SUPER olacak, yanında kendi display portu gelmiyor mu? İnventusdan almayı düşünüyorum. Ve HDMI ile DP aynı renk kalitesini felan verir değil mi?
Bir arkadaş sertifikalı Display port al demiş monitörden çıkan Display portu mu kullanayım yani? Birde HDMI ile Display port arasında ki renk farkları varmı?1660SUPER de Display port mevcut. Monitör kutusundan da Display port kablosu çıkacaktır.
Böyle bir şeye hiç gerek yok. Monitörden çıkanı kullanabilirsin. Renk konusunda pek bilgim yok ama pek bir fark olacağını sanmıyorum. Olsa bile Display port daha kaliteli görüntü verecektir. Frekans değerleri daha yüksek.Bir arkadaş sertifikalı Display port al demiş monitörden çıkan Display portu mu kullanayım yani? Birde HDMI ile Display port arasında ki renk farkları varmı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.