2x8 soketin birini takacaksınız, 1 tane daha 2x8 kablo var diğer sokete de ondan bir tane takacaksınız, her kabloda 1 soket boşta kalacak.
Yani görseldeki kablo tamamı için yeterlidir, doğru mu?2x8 soketin birini takacaksınız, 1 tane daha 2x8 kablo var diğer sokete de ondan bir tane takacaksınız, her kabloda 1 soket boşta kalacak.
Hmm anladım, bakayım bilgisayarı toplarken diğer kabloyu üstüne takmışlar mi. Eğer takmamislarda benim ekstra satın almam gerekecek sanırım. Bakıp bilgilendireceğimHayır, o kablodan bir tane daha var PSU'da, görseldeki kablodan 1 soket takacaksınız, PSU'daki diper kablodan da 1 soket takacaksınız.
Eki Görüntüle 2612765
Bu şekilde.
Kart 3 soketli olursa kablonun birinden 2 soket takarsınız.
Evet hocam haklısınız çıkarıp koydum, kartı alınca takıcam. Tek aklıma takılan şey, kartın üzerinde 850w öneriliyor. 750'nin de kullananlar tarafından sıkıntı yaşamadığını gördüm. 700'e dahi ulaşmasa ve kullanılabilir gibi dursa da yeterli olur mu aklımda bu var sadece. Şuan PSU defistirebilecek bir durumum yok (zaten sıkıntı olmaz dediniz ama aklımda kaldı)@Onur Serbes, sabit üzerinde o kablo, kasa arkasındadır.
850w önerisinin sebebi nedir, manifacturerların kendini garantiye alması mı?@Onur Serbes, sorun yaşayanlar 750W olduğundan dolayı yaşamıyor, sizdeki gibi 2 tane ayrı PCI-e güç kablosu olmadığı için yaşıyor, kartın çekeceği 300W-330W.
Anladım, şuan 7600 ile gayet rahat karşılar diye düşünüyorum o zaman. İlerde 7800x3D'ye gecebilirim. Modeli yüksek olsa da 3dCache özelliği dolayısıyla daha az enerji tükettiği söyleniyor. Hayli hayli yeter o zaman diye düşünüyorumYüksek güç tüketen işlemci ile kullanılması ihtimalini hesaba katıyorlar, mesela 14900K ile 9070XT kullansanız güç sınıra gelir, yetmez, 9700X ile kullanırsanız Max çekeceği 500W.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.