1660 Super Witcher 3 FPS düşüklüğü

Merhabalar bu aralar Witcher 3 oynuyorum Ultra ayarlarda fakat ortalama 55 FPS'lerde sıkıntı şu ki internette ki videolarda 60 FPS altına asla düşmüyor sıcaklık değerim Max 72 görüyor ve YouTube'deki sıcaklık değerleri 80 buna rağmen FPS olarak gerideyim ve 50 FPS'ler kasma hissiyatı yaşatıyor problem nedir? (videodaki sistemle tüm özelliklerim aynı sadece modeller farklı)

Hairworks bende açıkken benim de fps değerlerim 50ye düşebiliyor. Videoda kullandıkları sistem ekran kartı dışında daha üst bir sistem olabilir. Ben de 1660 Super kullanıyorum ve hw açıkken 50-70 alıyorum.
Ben de aynı FPS'leri alıyorum Hairworks ayarı fulldeyken.
Yani grafik zevkini düşürmüyor diyorsanız kapatacağım hocam.
Sözde saçları ve sakalları iyileştiriyor, hatta ben bu ayarı denedim ve bence daha kötü yapıyor. Açıkçası sırf bi' saç ve sakal için 10 hatta bazı sistemlerde 20 FPS'den vazgeçmezdim.

Sözde saçları ve sakalları iyileştiriyor, hatta ben bu ayarı denedim ve bence daha kötü yapıyor. Açıkçası sırf bi' saç ve sakal için 10 hatta bazı sistemlerde 20 FPS'den vazgeçmezdim.
Aslında canavarların tüylerini güzel yapıyor ama yine de 20 fps feda edilmez :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı