1660 Ti bir anda takılıyor

Ciguli00

Hectopat
Daha fazla  
Bende 1660Ti'lı bir sistem var 6000MHz ile çalışırken bir anda 810MHz'ye düşüyor. Önceden böyle değildi en son gelen Lenovo güncellemesini yaptıktan sonra böyle oldu. Nasıl düzeltebilirim?

Güncellemeyi geri silme gibi bir durum varsa yapabilirsin.
Denedim olmuyor son bir bios güncellemesi geldi sonra böyle.
attığım foto da görsel düşürebildiğim akdar düşürdüm hızı 1400mhz clock 6000mhz memory hızı vardı 1305mhz clock 5499mhz memory hızına kadar düşürdüm ama değişmedi

Dosya Ekleri

• resim_2021-02-11_191214.png
    resim_2021-02-11_191214.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 32
Nvidia denetim masasından 3d ayarlarının yönetilmesi kısmında güç yönetim modunu maksimum performans yapabilirsiniz.Etkisi olabilir. Ama ondan önce dediğim gibi driverda temiz kurulum yapabilirsiniz.

NVIDIA denetim masasından 3D ayarlarının yönetilmesi kısmında güç yönetim modunu maksimum performans yapabilirsiniz. Etkisi olabilir. Ama ondan önce dediğim gibi driverda temiz kurulum yapabilirsiniz.

Zaten Max performans ayarında.
NVIDIA denetim masasından 3D ayarlarının yönetilmesi kısmında güç yönetim modunu maksimum performans yapabilirsiniz. Etkisi olabilir. Ama ondan önce dediğim gibi driverda temiz kurulum yapabilirsiniz.

Temiz kurulum yaptım düzeldi teşekkürler!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı