Güncellemeyi geri silme gibi bir durum varsa yapabilirsin.Bende 1660'yi bir sistem var 6000MHz ile çalışırken bir anda 810MHz'ye düşüyor. Önceden böyle değildi en son gelen Lenovo güncellemesini yaptıktan sonra böyle oldu. Nasıl düzeltebilirim?
Denedim olmuyor son bir bios güncellemesi geldi sonra böyle.Güncellemeyi geri silme gibi bir durum varsa yapabilirsin.
NVIDIA GeForce Experience ile temiz kurulum yapmayı deneyin. Bilgisayarınızın diğer özellikleri nedir atabilir misiniz?
NVIDIA denetim masasından 3D ayarlarının yönetilmesi kısmında güç yönetim modunu maksimum performans yapabilirsiniz. Etkisi olabilir. Ama ondan önce dediğim gibi driverda temiz kurulum yapabilirsiniz.
NVIDIA denetim masasından 3D ayarlarının yönetilmesi kısmında güç yönetim modunu maksimum performans yapabilirsiniz. Etkisi olabilir. Ama ondan önce dediğim gibi driverda temiz kurulum yapabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.