1660 Ti HP laptop vs 2060 Monster laptop

fixit

Kilopat
Katılım
1 Nisan 2013
Mesajlar
430
1)

monster 1.JPG


monster 2.JPG


2)

3333.JPG


Aralarında donanımsal olarak sadece ekran kartı olarak farkı var. Fiyatlarda ise 900 liralık bir fark görünüyor. Açıkcası 10000 lirayı pek geçmek istemiyorum. Hangisini seçmem daha mantıklı olur?
 
Ömür boyu bakım garantisi var ama Monster'da sence değmez mi?

Monster konusunda çekincem şu malzeme kalitesi ve ısınma sorunu hakkında şikayetler var.Ömür boyu bakım garantisi var ama sonuçta ürünü uzun yıllar kullanacağım bundan dolayı belli süre sonra bu sorunlar sebebi ile cihazı her ay servisi göndermek istemem açıkcası. Sonuçta F/P oranını daha iyi hale getirmek için bazı şeylerde kısmaları gerekiyor. Hp'de böyle bir sıkıntı olacağını sanmıyorum sonuçta dünya markası.
C) Hiçbirisi, yeni işlemci ve ekran kartları yağarken eski teknolojilere dünyanın parasını verme. Biraz beklersen daha iyilerini aynı fiyata alacaksın.
Ülkenin ekonomik durumu,sürekli artan vergiler asla düşmeyen sürekli zamlanan ürünler vb. nedenler ile aynı fiyata alacağımızı hiç zannetmiyorum.Aksine aynı ürünleri daha fazla fiyata alma olasılığımızı daha yüksek görmekteyim.Bu bağlamda elimi çabuk tutmak istiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı