1660 Ti i5 9400F Sitem Toplama

Bu daha iyi gibi ne dersin? Hem de sistemde senin işlemcin daha iyi bir işlemci var. Ryzen 5 2600X İ5 9400F den daha iyi.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    18,8 KB · Görüntüleme: 72
Hocam arkadaşların yorumlarından ziyade farklı bir renk katıyım dedim 4+4+4+4 gb ramlı işlemci olarak daha performanslı bir sistem düşün derim ayrıca güç kaynağın için elektrik faturanı düşün derim :)
402076

Hocam bence gtx 1660 ti için 6000 TL'lik bir bütçe çok fazla.Onun yerine Ekran kartını RTX 2060 yapabilirsin.

Tamamdır,bakıcam

Bi sorun göremedim sadece 240GB SSD seçip 8GB ram almak daha mantıklı geliyor.
Intel i5 9400F 2.9GHz, GTX1660TI 6GB, 8GB DDR4, 240GB SSD+1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - KARNE FIRSATI uygun Ramden bir tane daha alıp keyfinize bakabilirsiniz, kasa olarak Dark N10 öneririm. Bu arada sizin topladığınız fiyata tam denk geliyor 2060 seçerseniz.

Teşekkürler,bakıcam
Bu daha iyi gibi ne dersin? Hem de sistemde senin işlemcin daha iyi bir işlemci var. Ryzen 5 2600X İ5 9400F den daha iyi.

Sistem güzel hoşta,ben bunu oyun oynamak için alıcam onun için 9400f bildiğim kadarıyla oyunlarda daha etkili

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı