Eğer daha üst bir ekran kartı alma gibi düşüncen varsa pişman olmazsın.
RTX 2060 veya RX 5600 XT ideal midir?
Eğer daha üst bir ekran kartı alma gibi düşüncen varsa pişman olmazsın.
Yapılan ayarlara göre değişir, sonuçta bütün ayarları fulleyip 1080p'de bile 60'ın altına düşmek mümkün.60'ın altına çok rahat düşer 2K AAA oyunlarda. Ben GTX 1080'le bile düşüyorum. 2K al tabii ki ileriye dönük, ama her oyunu 2K en az 60 fps oynayacağım diye bir beklentiye girme bro.
Bi sistem paylaştım uygun mudur?2K oyunculuğa meraklıysan hocam 2070 veya 5700XT alman gerekiyor ki tadını alasın. 2K'da elindeki kartla CS:GO tarzı eski sistem oyunlar hariç verim alamazsın ki bence 2K monitör CS:GO oynamak için alınmamalı mesela Witcher 3'ü oynarsan emin ol daha büyük keyif alırsın ya da daha görsel şöleni yüksek oyunlarda.
Bu 2 ürünü sipariş veriyorum o zaman? Sanırım yeterli her şey için bu ekip.
Bi sistem paylaştım uygun mudur?
Bu farklı sanırım ya. Çünkü yanında MTR gibi bi kod var. Teşhir ürünü gibi birsey kesin.![]()
SAMSUNG LC27HG70 27" 1ms(MPRT)/144Hz FreeSync HDR QHD Curved QLED Gaming Monitör
27" LC27HG70 1MS(MPRT)/144HZ FREESYNC HDR QHD CURVwww.mediamarkt.com.tr
Aynı monitör sanırım. Fiyat çok daha avantajlı.
Oyunlarda işlemciye pek ihtiyaç olmuyor neden ısınsın kiSistem güzel ancak size tavsiyem bir tane iyi işlemci soğutucu alırsanız uzun süre rahat edersiniz çünkü 3600X iyi ancak ısınan bir işlemci.
Monitör kişisel tercih Samsung iyi bir panel üreticisi sizi üzmeyeceğini düşünüyorum. HDR600'lü zaten pek bir tercihinizde yok gibi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.