1660 Ti için 2K monitör tavsiyesi

Hocam bence kestirip atmayın, dikkatli inceleyin. Bana bire bir aynı ürün gibi geldi. 270 TL'lik bir fark söz konusu. Teşhir ürünü olsa açıkça yazardı mediamarkt gibi kurumsal bir firma. Bahsettiğiniz MPRT kod değil, 1 MS tepkime süresinin birimi.
Neden o kadar ucuz peki o ilginç geldi bana usta. İyice bi inceleyim kesin birsey vardır bu üründe.

Neden o kadar ucuz peki o ilginç geldi bana usta. İyice bi inceleyim kesin birsey vardır bu üründe.

Sanırım firma kendi çapında bir kampanya dönemi yapmaya çalışıyor. Birkaç monitör modelinde daha fiyatın piyasaya göre uygun olduğunu fark ettim. Tesadüfen denk geldim.

Sanırım firma kendi çapında bir kampanya dönemi yapmaya çalışıyor. Birkaç monitör modelinde daha fiyatın piyasaya göre uygun olduğunu fark ettim. Tesadüfen denk geldim.
Sizce alayım mı burdan bu monitoru?

Hocam ben iki monitör arasında fark bulamadım. Sizde bulamadınız sanırım. Eğer aynı monitörü 270 TL daha uygun fiyata, daha kurumsal bir firmadan satın alma şansı varsa neden olmasın ki ? Bende monitöre bakarken tesadüfi denk geldim. Bu monitörde kararlıysanız bence fiyat güzel. 270 TL'yede işlemci soğutucu gibi bir donanım için bütçeniz kalır.

Hocam ben iki monitör arasında fark bulamadım. Sizde bulamadınız sanırım. Eğer aynı monitörü 270 TL daha uygun fiyata, daha kurumsal bir firmadan satın alma şansı varsa neden olmasın ki ? Bende monitöre bakarken tesadüfi denk geldim. Bu monitörde kararlıysanız bence fiyat güzel. 270 TL'yede işlemci soğutucu gibi bir donanım için bütçeniz kalır.
İşlemci soğutucu şart mı peki? Yani kendi soğutucusu iş görmüyor mu

İşlemci soğutucu şart mı peki? Yani kendi soğutucusu iş görmüyor mu?

Hocam işlemci ısınınca içerdeki bütün parçalarda o ısıdan nasibini alıyor böyle yüksek sistem kurarken bence kaçmayın soğutucudan rahat edersiniz stok soğutucular bence giriş seviyesi kullanıcılar için genede karar sizin tabii ki.

Ben 2k monitör ve Rtx 2070 kullanıyorum yani bazı oyunlarda ekran kartının maçosu yemiyor 2k + 144 Fps için yese de paçalardan yakalıyorum öyle diyeyim o yüzden evet en az Rtx 2070 ama bence Rtx 2080 daha iyi olacaktır. Öyle Rtx 2060 falan 2k'da kurtarmaz. Artık günümüz oyunları görsel kalitenin dibine abandığı için neredeyse "AAA" olmayan oyunlar bile danalar gibi sistem istiyor. Tabi ki bütçe var ise.

Ben 2K monitör ve RTX 2070 kullanıyorum yani bazı oyunlarda ekran kartının maçosu yemiyor 2K + 144 FPS için yese de paçalardan yakalıyorum öyle diyeyim o yüzden evet en az RTX 2070 ama bence RTX 2080 daha iyi olacaktır. Öyle RTX 2060 falan 2K'da kurtarmaz. Artık günümüz oyunları görsel kalitenin dibine abandığı için neredeyse "aaa" olmayan oyunlar bile danalar gibi sistem istiyor. Tabi ki bütçe var ise.

İnceleme videolarını izledim şimdi. Benim şu an kullandığım 1660 Ti ekran kartı bana yetiyor. 30 ile 80 FPS arası değişiyor oyuna göre Ultra ayarlarda. Şimdilik böyle idare edeyim. Sonuçta 15-20 FPS vermez:)

Ben 2K monitör ve RTX 2070 kullanıyorum yani bazı oyunlarda ekran kartının maçosu yemiyor 2K + 144 FPS için yese de paçalardan yakalıyorum öyle diyeyim o yüzden evet en az RTX 2070 ama bence RTX 2080 daha iyi olacaktır. Öyle RTX 2060 falan 2K'da kurtarmaz. Artık günümüz oyunları görsel kalitenin dibine abandığı için neredeyse "aaa" olmayan oyunlar bile danalar gibi sistem istiyor. Tabi ki bütçe var ise.

Ayarları açarsanız halen 2080 Ti'ın bile bazı oyunlarda 144Hz'i maçosu yemiyor hocam :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

İnceleme videolarını izledim şimdi. Benim şu an kullandığım 1660 Ti ekran kartı bana yetiyor. 30 ile 80 FPS arası değişiyor oyuna göre Ultra ayarlarda. Şimdilik böyle idare edeyim. Sonuçta 15-20 FPS vermez:)
Hiç oynatmaz diye bir şey yok tabi ki canım :)) Ben hedef 2k + 144 Fps olursa diye söyledim. Pek kolay olmuyor. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan :))

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı