1660 Ti İçin İşlemci Seçimi

i5 9400F alarak istediğin "Oyun Odaklı" işlemciye sahip olursun ama sen "Oyun Odaklı" işlemcine daha yüksek performanslı bir ekran kartı taktığında darboğaz kaçınılmaz olacaktır :)
R5 3600'e bakmanı öneririm 1 Haftaya Benchmark tesleri çıkar.

Ne? AMD alinca gece gündüz kafasını taşlara mi vuracak? Bu nasil bir mantikdir, Ryzen öncesinde bunu desen tamamda keske biraz arastirsaniz.
Ben 9400F kullanıyorum, hiçbir sıkıntısını görmedim. İşlemciden memnum olduğum için böyle bir ibarede bulundum. Hiç araştırmadığımı nerden çıkarttınız!

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Kullandığınız işlemci zaten su an sizi üzecek bir işlemci degil. Ama öyle bir yazmışsınız sanki Amd alanlar pişman, Intel alanların kafasi rahat. İlerde bir yükseltme yaptığınızda (darboğazdan kaynaklı) bu dediğimin tam tersi olacak ama haberiniz olsun.

Keske birde basta böyle yazsaydın da bu tartışmalara girmese miydik? :)

Bu arada tam anlatmak istediklerimi yazan mesajı alintiladim ellerinize saglik.
i5 9400F alarak istediğin "Oyun Odaklı" işlemciye sahip olursun ama sen "Oyun Odaklı" işlemcine daha yüksek performanslı bir ekran kartı taktığında darboğaz kaçınılmaz olacaktır :)
R5 3600'e bakmanı öneririm 1 Haftaya Benchmark tesleri çıkar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı