Windows 11'e geçilmeli mi?

Bu kadar Windows 10'dan bıktıran neydi hocam merak ettim özel değilse 😃
10 güzeldi fakat 11 daha güzel olduğu için attan inip eşşeğe biniyormuş hissiyatı veriyor. Daha UI nesnelerde Corner Radius bile yok o derece kötü yâni. Ayarlar karmaşık, Başlangıç iğrenç, Görev Çubuğu dandik vs. Bir de Win11'de olan optimizasyonların bir çoğu 10'da yok. Ondan dolayı yavaş hissettiriyor. Temel uygulamalar WinUI değil WPF veya form olduğundan.

Daha fazla RAM kullanımından bahsetmişler wiin11 için. 16 GB sistemimle geçmeye çekiniyorum açıkçası. Oyunlarda 16 bile günümüz koşullarında ucu ucuna yetiyor zaten. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Daha fazla RAM kullanımından bahsetmişler wiin11 için. 16 GB sistemimle geçmeye çekiniyorum açıkçası. Oyunlarda 16 bile günümüz koşullarında ucu ucuna yetiyor zaten. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Şahsen 500MB bile fark görmemiştim ilk geçtiğim zamanlarda. Sonradan 24GB RAM'e geçince fark oluştu tabi, doğal olarak.

Windows 11'in ona göre ayarlaması lazım RAM yönetimini. 16 GB normalde Windows 11 için bile yeterli gelmeli. 8 GB ve üstü RAM'e sahipseniz ve nispeten yeni bir işlemciye sahipseniz sorunsuz bir şekilde Windows 11'i kullanabilmeniz lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı