1660 Ti ile 1050 Ti'ın aynı FPS alması

CS:GO işlemci odaklı bir oyun. İşlemcin nedir ?
R5 2600 işlemcim
İşlemci dar boğazı veya pci bağlantısının eski teknolojisi olabilir mi
Sistemin her şeyi yeni ve sıfır öyle bir durum olacağını zannetmiyorum.
@teknomi4 sistemini ve oyun içi sıcaklıkları detaylı olarak paylaşır mısın?
Sistemim şu an atamam ama yeterli darboğaz veya psu yetersizliği yok.
Sıcaklıklar:
•Ekran Kartı: 67-69 civarı
•İşlemci:55-60 civarı

Arkadaşının işlemcisi ne peki?
I5 7400
@teknomi4 arkadaşının ve senin sistemini daha detaylı olarak belirtir misin lütfen (işlemciden HDDye kadar)? Bir de arkadaşın oyunu hangi ayarlarda oynuyor? Mümkünse aynı ayarlarda deneyin ve Afterburner ile oyun içi değerlerinizi paylaşın.
Benim Sistem:
Msi GTX Gaming X 6gb 192 bit
Amd Ryzen 5 2600
Gigabyte b450m s2h
16gb(2×8) Corsair Vengence Lpx 3000mhz ram
1Tb Hp marka Hdd
512gb Intel 660p m2 ssd
Arkadaşın Sistem:
I5 7400
Asus Model 1050ti
8gb ram
1Tb Hdd
Ssd Yok.

Arkadasin ve sen ayni oyunda ayni çözünürlük ve aynı grafik ayarlarinda test edip SS atin. Kafayi yemelik de bir durum yok. CS yerine AAA oyunlarda test edin. Arkadaşınız 1080p ultrada mi oynuyor mesela?
O zaman ki sinirle yazdım.Evet Ultrada oynuyor.Kışkırtıp duruyorlar ondan.Neyse yakın zamanda R6 aldırdım bide onda denicem yorumun için teşekkürler...
Arkadaşının işlemcisi Intel olur tek oyunda fazla FPS alır kafayı yersin. Diğer oyunlarda aradan yıllar geçince de bu sefer arkadaşın kafayı yer sen yoluna devam edersin. Sistemleri tek oyun sonucuna göre değerlendirmemek lazım.
Tamamdır yorumun için teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı