ASUS ROG Swift PG27UCDM vs Strix XG27UCDMG

DELL Alienware AW2725Q modelini bu konuda ve Samsung Odyssey G81SF modelini de bu konuda konuşmuştuk hatırlarsan. Sonuç yine XG27UCDMG olmuştu.

Yine XG27UCDMG ile PG27UCDM arasındayım, servis kalitesi dediğiniz gibi berbat olsa da ASUS ROG kalitesi gibi de bir gerçek var.
İçimdeki mükemmeliyetçi PG27UCDM almamı söylese de XG27UCDMG çok daha mantıklı gözüküyor.
Ben de mükemmelliyetçiyim. Böyle diye diye 400klık oldum ben. Bir yerde mantıklı olanı yapmak lazım. Ama mantık aynı zamanda PG diyor çünkü az fark var ve OLED'i satayım desen seneye satamazsın. Kimse güvenmez yanık, piksel vs. kafalar karışık.

Asusa 50k verirken elim titrer hacı. Hiç güven vermiyor. Diğer markaları değerlendirin bence. Bu kadar para bu markaya verilmez gibi. Monitörü ne kadar iyi olursa olsun.
Bence bu paralar hiçbir monitöre verilmez de 😀battık bir kere OLED batağına, bakalım sonumuz ne olacak.
Bir monitöre bu kadar fahiş para verip hala şöyle saçma sapan şeylerle uğraşıyor olmak deli ediyor beni.
Ben de mükemmelliyetçiyim. Böyle diye diye 400klık oldum ben. Bir yerde mantıklı olanı yapmak lazım. Ama mantık aynı zamanda PG diyor çünkü az fark var ve OLED'i satayım desen seneye satamazsın. Kimse güvenmez yanık, piksel vs. kafalar karışık.
Sizinki biraz fazla olmuş hocam, ben sistemi dizerken hiçbir masraftan kaçmadım fakat parayı çarçur da etmemeye dikkat ettim. Ekran kartı (5090) ve monitorü de aldıktan sonra sistem aşağı yukarı 240-250 bin TL'ye denk gelmiş olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı