1660 Ti ile 9600K darboğaz oluyor

FPS Sınırını sınırsız ve Gölgeler'de destansı olarak dener misiniz? Ayrıca Döteranopi 6 olarak da renk körlüğünü açabilirsiniz ekstra zorluyor diye hatırlıyorum.

Onu da denerim ama o ayarlarda 1660 Ti 70-100FPS arası veriyor. 144Hz monitör ile daha akıcı oynamak için gölgeleri kapatıyorum. Bu şekilde dropları saymazsak 120-160FPS alıyorum.

Ek olarak EA Play üyeliğim bitmişti ama NFS Heat deneme sürümü olarak açıldı. Onun değerlerini de bırakayım. Darboğaz ya da bir drop yok ama işlemci yine tam kullanımda.

Fortnite nasıl bir oyundur, bilemiyorum. Oyun olarak COD Warzone hatta elinizde varsa Witcher 3-BF V Online-GTA V gibi oyunlarda da deneyin derim. Ayrıca 9600K dediğimiz işlemci şu anda en ağır işlemci odaklı oyunda bile ne takılmanın t'sini ne de drop'un d'sini yaşatır. Hatta aynı işlemciyi @Teacher80'nin RTX 2070'i sıkıntısız bir şekilde kaymak gibi kullandığını bilirim. Bu noktada eski R5 2600'lü kombininizdeki ekstra arka planda açık yazılım veya 3.parti lüzumsuz program araçlarını açık bırakma alışkanlığınız varsa onları mümkünse kapatıp bir de öyle deneyin, tabii sistemde virüslük vb gibi bir durumun olmadığından %100 eminseniz.

Fortnite şöyle bir oyun 2060 altı bir ekran kartı dışında 1080P sabit 180 FPS turnuva da drop yemeden oynamak imkansız. Aslında biraz da bu ihtimal var.

System sekmesi arada böyle işlemci kullanıyor. Virüs olabilir mi bilmiyorum. Bundan başka işlemciyi %2 ve üstü kullanan program görünmüyor.

Ek olarak fotoğrafı menüde aldım, oyundaki değerler değil.

System sekmesini boşta birkaç kez daha %20 kullanırken gördüm ama bazen yüzde 5 altına da düşebiliyor. Hep öyle kalmıyor.

Başka sistem tüketen bir öğe hiç görmedim.
Boşta yüzde kaç kullanılıyor? Oyunu kapatıp bir bakın. Değerler normal değil. Windows 10 Temiz kurulum iyi gelir ayrıca güç kaynağınız nedir?
Boşta genelde yüzde 5 ve altı oluyor ama arada yüzde 30 ve üstüne de çıkabiliyor.

System sekmesini boşta birkaç kez daha %20 kullanırken gördüm ama bazen yüzde 5 altına da düşebiliyor. Hep öyle kalmıyor.

Başka sistem tüketen bir öğe hiç görmedim.
Eğer sürekli %20 olmuyorsa BUG oluyor da olabilir. Böyle bir sistem de normal değil temiz kurulum yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…