1660 Ti laptop kıtlığı neden?

Dolar düşse bile milletimizin baş belası uyanık satıcılar fiyatı indirmez, öyle kalır. Ya arkadaş sıradan güçsüz bir PS4 4000 TL olur mu ya? Hala kızgınım.
Evet dolar düşse bile veya indirim olsa bile ucuzlamış olmaz ürünler. Sayın Recep Baltaş'ın eski sistem toplama videolarına bakıyorum mesela 6 yıl önceki bir videoda; "malum ekran kartı fiyatları el yakıyor" diyor. O gün el yakıyordu bu gün komple adamın kendisini yakıyor. Her zaman yakmaya devam edecektir. Bu topraklarda ateş pahasından yanmak kaçınılmazdır.

Evet dolar düşse bile veya indirim olsa bile ucuzlamış olmaz ürünler. Sayın Recep Baltaş'ın eski sistem toplama videolarına bakıyorum mesela 6 yıl önceki bir videoda; "malum ekran kartı fiyatları el yakıyor" diyor. O gün el yakıyordu bu gün komple adamın kendisini yakıyor. Her zaman yakmaya devam edecektir. Bu topraklarda ateş pahasından yanmak kaçınılmazdır.

Hocam yurt dışında 7.000 dolar maaşlı olan bir adam ayda 500 dolar biriktirse, en kötü 10 ayda 2070 sistem alabiliyor. Ama Türkiye'de 7.000 TL'si olan biri maaşının hepsini verse bile alamıyor. Onlarda çok az böyle durumlar.

Hocam yurt dışında 7.000 dolar maaşlı olan bir adam ayda 500 dolar biriktirse, en kötü 10 ayda 2070 sistem alabiliyor. Ama Türkiye'de 7.000 TL'si olan biri maaşının hepsini verse bile alamıyor. Onlarda çok az böyle durumlar.
Evet haklısınız. Kendimden örnek vereyim. Asus Rog Strix Rtx 2070 ekran kartı kullanıyorum. Ben bu ekran kartını 2019 yılı Nisan ayında Almanya'dan bir yakınıma getirttim, 3.800,00 Türk lirasına. O zaman Türkiye'de satış fiyatı 5200-5500 Türk lirası civarındaydı bu gün indirimsiz fiyatları daha bile yüksek. Farka bakar mısınız? Saçmalık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı