1660 Ti mı 1660 Super mi?

Galax ya da ASUS olmasının hiçbir farkı yok. Cipset ikisinin de aynı sonuçta,

@Sweak en iyisi RX 6600'ü Amazon üzerinden al. Sürücü hataları, WattMan hatası vs. yaşarsan iade etmesi kolay olur. 1660 Ti / Super ile aralarında performans anlamında kayda değer fark var.

Öncelikle hiçbir kart sıcak çalışması için üğretilmez. Ayrıca phoenix 3060'lar bile iyi sıcaklıklarda çalışırken 1660 Tİ phoenix'e ısınacak, demek yanlış olur.

Amazon nasıl iade etmiyor anlamadım ama bilgiler için teşekkürler yeterince tatmin oldum bundan sonrası sizin için tartışmaya gidiyor gibi yeterli.

Amazon nasıl iade etmiyor anlamadım ama bilgiler için teşekkürler yeterince tatmin oldum bundan sonrası sizin için tartışmaya gidiyor gibi yeterli.

Ediliyor hocam iade konusunda sıkıntı çıkarmayan en iyi firmadır Amazon.

Öncelikle hiçbir kart sıcak çalışması için üğretilmez. Ayrıca phoenix 3060'lar bile iyi sıcaklıklarda çalışırken 1660 Tİ phoenix'e ısınacak, demek yanlış olur.
Şikayetler üzerine TUF ve Phoenix serisine düzenleme getirildi, soğutma blokları değiştirildi. 1660 Tİ Phoenix ve TUF 80+ derece çalışan kartlardır. Açıp test videolarından bakabilirsiniz.

Şikayetler üzerine TUF ve Phoenix serisine düzenleme getirildi, soğutma blokları değiştirildi. 1660 Tİ Phoenix ve TUF 80+ derece çalışan kartlardır. Açıp test videolarından bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
80 derece üzeri filan da değil hiç.

Nvidia alacak iseniz bu saatten sonra en azından RTX destekli (3050,2060) gibi modellere yönelmenizi öneririm 1600 serisi yerine.

"Soğutması Yenilenen" diyor. Ben Tİ serisinden bahsediyorum. Super serisinde TUF serisinin soğutma bloğu yenilendi ki zaten bunu yazdım ben de yazımda. Tİ serisinin testlerine bakarsan görürsün bahsettiğim 80 dereceleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…