1660 Ti PC aniden aşırı yavaşladı

aşk sakızı

Hectopat
RAM
1x 16GB
SSD veya HDD modeli
WD 256GB M2 SSD
Ekran kartı
GTX 1660Ti
Anakart
Monster Tulpar T7 v19.3
İşlemci
i7-9750h
Bilgisayar özellikleri belirttiğim gibi. Monster notebook kullanıyorum daha sabah düzgün çalışırken akşam tekrar açtığımda düzgün çalışmamaya başladı. Görev Yöneticisi'ni açtım ve ara ara CPU kullanımının (boştayken) %90 ve %100'ü gördüğünü fark ettim. Bilgisayarda bir şey çalıştırmakta hatta Görev Yöneticisi'ni açmakta zorlanıyorum çünkü yanıt vermiyor. Virüs girme olasılığını düşünerek Windows Güvenliği kullanarak tarama yapmak istedim ve C diskini tarama yaparken bilgisayar tam olarak donuyor. Yardımlarınızı bekliyorum çünkü yeni aldım sayılır ve endişeleniyorum. Garantisi bitik.

Not: Yakın zamanda, bugün dahil herhangi bir indirme yapmadım. Durduk yere oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim fikrime katılmayan arkadaşlar da kendi fikirlerini belirtseler daha iyi olur değil mi?

Herkese tavsiyeleri için teşekkürler. Kaspersky taraması yaptım, Malwarebytes, en son Windows'un kendi Defender taramasını yaptım hiçbir şey bulunmadı. Format attım ve düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…