1660 Ti PUBG düşük FPS

Quattr0

Hectopat
Yer
Mount Akina
Daha fazla  
Öncelikle selamlar arkadaşlar. Uzun bir süredir PUBG oynamıyordum gece gece bir canım çekti oyniyim dedim fakat oyuna girdiğimde lobide sabit 15 FPS aldığımı gördüm. Sonra oyuna girdim aynı şekilde 15 FPS almaya devam ettim. Ayarları değiştirdim ve FPS 26'ya çıkabildi anca. MSI Afterburner ile de kontrol ettim ekran kartım %99, işlemcim ise %25-40 arası değişiyordu. Bugün Razer cortex indirmiştim FPS arttırsın diye o mu sebep oldu acaba diye düşünüp sildim fakat değişmedi. Sistemim;
Ryzen 5 2600 işlemci.
1660 Ti ekran kartı.
8 GB 3000 MHz RAM.

Ram az ama sanırsam PUBG bir de optimizasyon çöp oyunun dosyalarını doğrulayın yanlış bir şey var ama sistemle ilgili olamaz driverlar güncel mi birde?
Hocam valla biliyorum optimizasyon çöp ama 15 fps nedir ya. Bide dosyaları doğruladım eksik dosya var indirilecek dedi indirdi fakat sorun düzelmedi. 🙁
Onlara 8 GB RAM yakışmamış :)
Alacaktım fakat dolar yükselince ramin fiyatı 100 TL arttı yakın zamanda alacağım ama napalım. 🙂
RAM'iniz 8 bile olsa o değerler çok düşük FurMark, AIDA64 testlerini yapın orada da değerler düşük çıkar ise Driver güncellemesi yapın.
Driverlarım güncel fakat testleri yapayım yine ama diğer oyunlarda fps sıkıntısı yaşamıyorum.
Konu başlığını düzeltin.
Farketmemişim düzelteyim uyarı için teşekkürler. 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı