1660 Ti RTX teknolojisi açılabilir mi?

Teşekkürler, sadece online oyunlar oynayan birisi olarak açmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum (RTX serisi hariç kartlarda). Yine de bilgilendirmeler için teşekkürler.

Geçenlerde bir adamla konuştum, 1660 Ti ekran kartım var ve bu kartla oyunları RTX modunda açabiliyorum dedi. Ben inanmadım fakat içime bir şüphe düştü. Böyle bir şey mümkün müdür? Söylediğine göre Warzone gibi oyunlarda açabilmiş.

Şimdi bildiğim bölümden ilerleyeyim bir yazılım ile arada bir dönüştürücü varmış gibi yapılabilir veya benzer bir RTX modeli varsa öyle yapılabilir.
Ama bu FPS düşüşü demek her durumda yani siz RTX bölümünde abisinin elini tutmuş küçük kardeş edasında olursunuz mümkünse.
Mümkün değil. Adı üstünde RTX teknolojisi. Yazılımsal değil, donanımsal bir teknoloji. RTX olmayan ekran kartlarında verimli olmaz. Yazılımsal ek programlarla olabilir mi bilmiyorum ancak donanımsal destek yok. RTX 2060 bile RTX aktif iken zorlanıyor, o ekran kartında donanımsal teknoloji yok ve daha güçsüz bir kart.

Benim bahsettiğim olay bunun gibi bir şey.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Adamlar Türk değil ama imkansız de otur izle.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı