1660 Ti sistem Battlefront II'de kasıyor

Nebuchadnezzar06

Hectopat
GTX1660 Ti, Ryzen 5 2600 ve 8 GB RAM'im var fakat Star Wars: Battlefront II oynarken çok fazla bir kasma problemim var. Ultra ayarlarda yaklaşık 110 120 FPS alıyorum fakat görüntü hep donuyor. Özellikle oyuna ilk girdiğim an aşırı derece bir kasma ve donma var. Ayarları ortalamaya çektim fakat sonuç yine aynı. Söylediğim gibi FPS değerlerim hiç 85'in altına düşmedi ama hep bir kasma söz konusu.

GTX1660 Ti, Ryzen 5 2600 ve 8 GB RAM'im var fakat Star Wars: Battlefront II oynarken çok fazla bir kasma problemim var. Ultra ayarlarda yaklaşık 110 120 FPS alıyorum fakat görüntü hep donuyor. Özellikle oyuna ilk girdiğim an aşırı derece bir kasma ve donma var. Ayarları ortalamaya çektim fakat sonuç yine aynı. Söylediğim gibi FPS değerlerim hiç 85'in altına düşmedi ama hep bir kasma söz konusu.

V-Sync açın. Ve BFdeki bir ayar gibi bir ayar olabilir swbf 2 de o ayar input lag yapar ve kasma gibi görüntüler ortaya çıkarır.
V-sync açın. Ve bfdeki bir ayar gibi bir ayar olabilir swbf 2 de o ayar input lag yapar ve kasma gibi görüntüler ortaya çıkarır.

Fakat FPS arttırır.

Battlefront 2 için 8 RAM yetersiz olabilir ama emin olmak isterseniz MSI Afterburner programını indirin ve:
GPU kullanımı.
GPU sıcaklığı
CPU kullanımı
CPU sıcaklığı
RAM kullanımı
FPS
Özelliklerini açıp oyundayken fotoğraf atarsanız size daha kesin cevap verebilirim.

Battlefront 2 için 8 RAM yetersiz olabilir ama emin olmak isterseniz MSI Afterburner programını indirin ve:
GPU kullanımı.
GPU sıcaklığı.
CPU kullanımı.
CPU sıcaklığı.
RAM kullanımı.
FPS.
Özelliklerini açıp oyundayken fotoğraf atarsanız size daha kesin cevap verebilirim.

Hayır ben eskiden 8 GB RAM ile kaymak gibi oynuyordum. Ayrıca Single Channel'di RAM'ım.

GPU kullanımı.
GPU sıcaklığı
CPU kullanımı
CPU sıcaklığı
RAM kullanımı
FPS
Bakmak için oyuna girdim afterburnerda açıktı fakat daha menüdeyken oyundan attı. Değerlerim gayet normaldi menüdeyken ama yinede aşırı bir kasma vardı. 29FPS idi menüde, gpu sıcaklığım 33, gpu ve cpu kullanımım ise 90 100 arasıydı. Sıcaklıklar gayet düşük ve RAM kullanımımda 2gb kadardıki oyun birden kapandı.

Bakmak için oyuna girdim Afterburner'da açıktı fakat daha menüdeyken oyundan attı. Değerlerim gayet normaldi menüdeyken ama yine de aşırı bir kasma vardı. 29FPS idi menüde, GPU sıcaklığım 33, GPU ve CPU kullanımım ise 90 100 arasıydı. Sıcaklıklar gayet düşük ve RAM kullanımımda 2 GB kadardı ki oyun birden kapandı.

CPU kullanımı fazla darboğaz yapmış.

Şu an oyundan attı. Epic storeden oynadığım için ana ekranda şu an Epic ve Origin açık durumda fakat her ikisinide kapatamıyorum. Ekranda var olan hiçbir dosya, steam, opera vs hiçbir şeye basılmıyor. Sadece ekranı ve Epic Gamesin menüsünden akan oyunları görebiliyorum. Hiçbir zaman böyle bir şey başıma gelmedi. Şimdi tekrar yazıyorum Epic Storeyi vs. kapattım. Şu an yemin ediyorum sinir krizi geçireceğim pc aldığım günden beri bela başımdan eksilmedi.
CPU kullanımı fazla darboğaz yapmış.
Ya açıkçası CPU kullanımını pek hatırlamıyorum yanlışlıkla onuda eklemişim. En son 33 idi kusura bakmayın.
GPU kullanımı.
GPU sıcaklığı
CPU kullanımı
CPU sıcaklığı
RAM kullanımı
FPS
Şu şekilde fotoğrafı bırakıyorum. Başta çok iyi akıyordu sonra birden ses gitti ardından fps bu hallere geldi sonrasında da oyundan attı.

Dosya Ekleri

• 3B2AC8A9-2081-4203-9EC5-3237B800F220.jpeg
    3B2AC8A9-2081-4203-9EC5-3237B800F220.jpeg
    206,9 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Ramın yetersiz olduğu için kasıyor.Eski sistemimde senin gibi 8gb ramdan dolayı bellek yetmediği için kasılmalar oluyordu.Şimdi 16gb'a yükselttim kasma sorunu kalmadı.8gb artık güncel sistem için yetmiyor.Bilgisayar zaten kendi işlemlerini yaparken en az 2gb ram harcarken sana kalan 6gb ram ile bu oyunu sorunsuz bir şekilde oynaman düşünülemez.Sistemi dual olarak 2X8 ram kullanmaktayım hiç bir fps drop yaşamadım.Ekran kartım seninkinkin daha düşük olduğu halde i5 7400 işlemci-gtx 1050 ti 4g ekran kartı ile mükemmel uyum sağladığından Rdr 2 de bile high ayarda 60 fps rahat alıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı