Merhaba ben mouse alacağım ama iki mouse arasında kaldım. ATK Dragonfly A9 Pro biri bu pembe renk kalmış sadece, pek içim el vermiyor ama iyiyse rengi önemli olmaz, diğeri de VXE R1 Pro Max, sizce hangisini almalıyım?
Merhaba ben mouse alacağım ama iki mouse arasında kaldım. ATK Dragonfly A9 Pro biri bu pembe renk kalmış sadece, pek içim el vermiyor ama iyiyse rengi önemli olmaz, diğeri de VXE R1 Pro Max, sizce hangisini almalıyım?
R1 Pro Max 2500 TL civarına değmez tutuşunuz nedir?
Palm grip sağ el kullanıyorum.
Bu mouse var eliniz büyükse güzel oturur.![]()
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Yani çok da büyük değil 16 18 cm falandır elim.
O zaman büyük gelebilir elinize benim aklımda pek ürün yok belki bu ürün eliniz küçük olduğundan palm olarak tutabilirsiniz.
@kxy hocam 15-16 cm el ile pal tutulur mu bu mouse?![]()
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Attıklarım iyi değil mi satın alacağım şimdi de.
Fiyatına değmezler @kxy @roxy1881 @Mai_Sakurajima @Yoneistaken fantech Helios 2 15-16 cm elle palm tutulur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.