Arkadaşlar RDR2 oynuyordum Alt+Tab ile Google gireyim derken PC takıldı. Kasanın sıfırlarama tuşuna bastım ve BIOS açıldı sürekli. Kapatıyorum açıyorum yine aynı.
@RobinToKaro Evet anakarttaki pil. Bu arada sanırım SSD ya da depolama alanı ne olarak kullanıyorsan düzgün takmamışta olabilirsin. Anakarttaki ucunu düzgünce tak eğer SSD kullanıyorsan veya SSD`deki ucuna başka bir kablo tak hani sata kablosu değilde diğer güç kaynağının kablosundan bahsediyorum.
@RobinToKaro Evet anakarttaki pil. Bu arada sanırım SSD ya da depolama alanı ne olarak kullanıyorsan düzgün takmamışta olabilirsin. Anakarttaki ucunu düzgünce tak eğer SSD kullanıyorsan veya SSD'deki ucuna başka bir kablo tak hani SATA kablosu değil de diğer güç kaynağının kablosundan bahsediyorum.
@RobinToKaro Farklı bir bilgisayarda deneme şansınız varsa deneyin. Eğer yoksa RAM 2 tane ise 1 tanesini çıkarıp teker teker deneyin ve teker teker denerken yerlerini değiştirin.
@RobinToKaro Farklı bir bilgisayarda deneme şansınız varsa deneyin. Eğer yoksa RAM 2 tane ise 1 tanesini çıkarıp teker teker deneyin ve teker teker denerken yerlerini değiştirin.
Yok yok abi yaptım hepsini olmuyor yahu olmuyor. Ne oldu da durup dururken böyle oldu anlamıyorum oyun oynarken donuyor, PC kendine reset atıyor ve SSD yok. Allah aşkına koca forumda çözümünü bilen 1 kişi bile yok mu?
Yok yok abi yaptım hepsini olmuyor yahu olmuyor. Ne oldu da durup dururken böyle oldu anlamıyorum oyun oynarken donuyor, PC kendine reset atıyor ve SSD yok. Allah aşkına koca forumda çözümünü bilen 1 kişi bile yok mu?
Arkadaşlar RDR2 oynuyordum Alt+Tab ile Google gireyim derken PC takıldı. Kasanın sıfırlarama tuşuna bastım ve BIOS açıldı sürekli. Kapatıyorum açıyorum yine aynı.
Hocam sizdede böyle 1 problem var ama windows açamadıgınız için size 1 çözüm sunayım usb ile format atın pcnize. format esnasında disklerin gözükücek kompile sıfırlayın disklerinizi format sonrası tahminimce gözükecektir.
Hocam sizde de böyle 1 problem var ama Windows açamadıgınız için size 1 çözüm sunayım USB ile format atın PC'nize. Format esnasında disklerin gözükücek kompile sıfırlayın disklerinizi format sonrası tahminimce gözükecektir.