1660 Ti sistem için 240 Hz monitör vs 280 Hz monitör

bugrahan dogan

Centipat
Daha fazla  
Monitör alacağım genelde CS oynuyorum. Günlük kullanım olarak da arada film izliyorum.
  • 240 Hz 1ms Fast IPS.
  • 280 Hz 0.5ms TN panel.
  • Ekran kartım GTX 1660 Ti.
  • HDMI 2.0 mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer oyuncu monitörü istiyorsan tabii senin bütçeni bilmiyorum ama yine de şu monitörü önericem bende kullanıyorum. BenQ Zowie XL2546 240Hz 1 ms (0.5 ms olanları da var).genelde e-spor oyuncuları bu monitörü kullanıyor.

He bir de genelde first person shooter (FPS) oyunları oynayacaksan zaten işlemcinin iyi olması gerekir ve 240 Hz monitör aldığında ve ondan tam performans almak istiyorsan 240'ın üstünde veya ona yakın bir FPS değeri alman gerekir.

Eğer oyuncu monitörü istiyorsan tabii senin bütçeni bilmiyorum ama yine de şu monitörü önericem bende kullanıyorum. BenQ Zowie XL2546 240Hz 1 ms (0.5 ms olanları da var).genelde e-spor oyuncuları bu monitörü kullanıyor.

He bir de genelde first person shooter (FPS) oyunları oynayacaksan zaten işlemcinin iyi olması gerekir ve 240 Hz monitör aldığında ve ondan tam performans almak istiyorsan 240'ın üstünde veya ona yakın bir FPS değeri alman gerekir.

Hocam bütçe 6K Max Alienware'nin 240 Hz 1ms modeli var Fast IPS onu alacağım sanırım FPS konusunda sıkıntı yok 400 FPS alıyorum Max. Flash yediğim zaman en kötü 150-200'lere düşüyor. Genel olarak 200 üstü alıyorum çok rahat sistem konusunda sıkıntı yok.

TN panellerden uzak durmanı tavsiye ederim ne 240-280 arasındaki fark için ne de 0.5ms için değmez.

Tamamdır hocam teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı