1660 Ti sistemi satıp yeni hazır sistem almak mantıklı mı?

463895

Kilopat
Makaleler
7
Yer
İstanbul
Merhabalar. Sistemi aşağıya yazıyorum. Sizce belirli parçaları/bütün sistemi satıp, para ekleyip hazır sistem almak mantıklı olur mu?
Diğer parçalar pek kaliteli değil. Belki birine kazıklayabilirsem olabilir:
Sizce? Parçalar toplam ne kadar eder? @kino

Ne almak istediğine bağlı. Şimdi sisteminde ilk elenecekler 2700X, o dandik güç kaynağı (isterse 1000w olsun) ve SSD.

Kendine nasıl bir bütçe belirledin ve hedefin nedir ona göre bir hesap kitap yapsak daha iyi olur. Hazır sistem uygun olsa da komple sistemi satarken de değer kaybedecek malum.

Stoklar varken 12K'ya satılmıştı 3050* sistemler. Siz elinizdeki sistemi fazla bilmeyen birine 11.5K'ya falan çıkarabilirsiniz bence. 12 bile olabilir bilmiyorum.
İşi çok bilmeyen biri gerekiyor onun için. :( Pek sanmam.
Ne almak istediğine bağlı. Şimdi sisteminde ilk elenecekler 2700X, o dandik güç kaynağı (isterse 1000w olsun) ve SSD.

Kendine nasıl bir bütçe belirledin ve hedefin nedir ona göre bir hesap kitap yapsak daha iyi olur. Hazır sistem uygun olsa da komple sistemi satarken de değer kaybedecek malum.
Oyun hocam. Oyun. 30xx serisi bir oyun sistemi.
İşlemciyi daha düşük ekran kartlı birine satsam olabilir mi ki? Ayrı ayrı satmak daha güzel olacak gibi gözüküyor.
O dandik parçalara da 200 verseler kâfi gibi.

İşi çok bilmeyen biri gerekiyor onun için. :( Pek sanmam.

Oyun hocam. Oyun. 30xx serisi bir oyun sistemi.
İşlemciyi daha düşük ekran kartlı birine satsam olabilir mi ki? Ayrı ayrı satmak daha güzel olacak gibi gözüküyor.
O dandik parçalara da 200 verseler kâfi gibi.

Yani şans işi biraz. Ben Turbox ekran kartını piyasasından fazlaya sattığımı hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı