Hayır kesinlikle vermez. Sadece performans düşüşü yaşarsın.çok afedersiniz fakat beslerden kastınız nedir? sıkıntı olmaz anlamında mı?
Bahsettiğiniz darboğaz işlemci , anakart ya da ekran kartıma zarar verir mi?
Hayır kesinlikle vermez. Sadece performans düşüşü yaşarsın.çok afedersiniz fakat beslerden kastınız nedir? sıkıntı olmaz anlamında mı?
Bahsettiğiniz darboğaz işlemci , anakart ya da ekran kartıma zarar verir mi?
peki sizce sırf bu performans düşüşü nedeniyle yeni anakart almalı mıyım? yoksa kullanılır mıHayır kesinlikle vermez. Sadece performans düşüşü yaşarsın.
Anakartın, performans ile hiçbir alakası yoktur. Anakart, sadece bütün bileşenleri birleştiren bir bileşendir. Sırf üstünde RGB ve ejderha logosu var diye üst seviye anakart almak aşırı gereksiz. Hadi işleminiz i5 6600K olsaydı üst seviye anakart önerecektim de, işleminiz 6500. Overclock destekli işlemci de değil. Overclock dışında hepsi aynı işe yarıyor.peki sizce sırf bu performans düşüşü nedeniyle yeni anakart almalı mıyım? yoksa kullanılır mı
Anakartın, performans ile hiçbir alakası yoktur. Anakart, sadece bütün bileşenleri birleştiren bir bileşendir. Sırf üstünde RGB ve ejderha logosu var diye üst seviye anakart almak aşırı gereksiz. Hadi işleminiz i5 6600K olsaydı üst seviye anakart önerecektim de, işleminiz 6500. Overclock destekli işlemci de değil. Overclock dışında hepsi aynı işe yarıyor.
Biz teşekkür ederiz.Anladım. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. İyi günler
ekran kartından bahsediyorum tam modeli nedir 6500 1660 super için yeterli bir işlemci değilhangi karttan bahsediyorsunuz? anakart mı ekran kartı mı?
AMD Sapphire R7 240 4GBekran kartından bahsediyorum tam modeli nedir 6500 1660 super için yeterli bir işlemci değil
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.