1660S FurMark sonuçları nasıl?

Mükemmel bir insansınız, çok teşekkür ederim <3 Şimdi 8X MSAA olarak gözüküyor ve sonuçlarım bu şekilde:
Eki Görüntüle 1328378
Estağfurullah hocam. Geçen bende sizin gibi test yaparken Furmark seçtiğim MSAA ayarını bir türlü uygulamıyordu. Benimde bulmam biraz uğraştırdı açıkçası.

Hocam bu arada hakkınız helal edin ya, konunuzu benim sonuçlarımla biraz baltalamış gibi oldum ama. En azından benim kartımla kendinizinkini karşılaştırmanızda işinize yarar. :) @Galaxes

Bu arada değerleriniz bana gerçekten iyi gözüktü. MSI Afterburner kapatarak ve tam ekran yaparak daha iyi bir sonuç alabilirsiniz belki. FPS'i gösteriyor zaten uygulama :)

@Alpha Frozen değerlerin iyi. Zaten @Galaxes'in kartı ile seninki aynı olmadığı için sonuçların farklı olması normal. Ayrıca FurMark'ı fazla referans almayın, oyun tarafında 1660 ile 1660S arasında o kadar fark olmaz.

Hocam benim akıcılık konumdaki sorunumu görmüşsünüzdür. Kino hocam eğer test temiz çıkarsa PSU ve ekran kartı temiz çıkar dedi. Şimdi kartımda akıcılıkla ilgili bir sorun yok mu?

Bilemiyorum hocam. Konuyu tam okuyamadım ama RAM kaynaklı gibi. Oyunun akıcılığının kaçtığı yerlerden FPS ve kullanımlar ne alemde oluyor?

Hocam bugün bilgisayarı açtığımda başta yoktu sonra bir anda dondu ve 30FPS oynuyormuşum gibi olmaya basladı. Ben bilgisayarı aldığımdan beri vardı bu sorun ama Motion Blue'la bir nebze azaltmıştım. Sonra geçne hafta cumartesi bilgisayar bir anda dondu ve artık Motion Blur'la da düzelmedi. 30FPS gibi gözüküyor. FPS'im zaten 144'ten her zaman yüksek. Fakat benim anlamadığım şu. Geçen hafta beden böyle bir şey oldu ve Motion blur çalışmamaya başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı