AhmedAldogan
Hectopat

Elimde 1660S var satıp 2. el 1080 Ti almayı düşünüyorum. Mantıklı mı?

Geleceğe yönelik falan olması pek umrumda değil açıkçası tek isteğim şuan kullandığım karttan daha iyi performans vermesi. Bir arkadaşım 2. el 3070 almamı önermişti ama fiyatları 10k civarında ne önerirsiniz 7000TL bandında 2. el.Mimari olarak daha eski, aşırı güç tüketen, Mesh Shading gibi teknolojileri desteklemeyen bir karta geçilmez.
6600XT.Geleceğe yönelik falan olması pek umrumda değil açıkçası tek isteğim şuan kullandığım karttan daha iyi performans vermesi. Bir arkadaşım 2. el 3070 almamı önermişti ama fiyatları 10k civarında ne önerirsiniz 7000TL bandında 2. el.
Evet bende gördüm o fiyatlarda 3070ti. Nvidia fanboyu değilim ama AMD kart kullanmak istemiyorum aslında.7000TL bandına gidip 3070 alabilirsin. Garanti ve güvenlik etiketi üzerinde olması ekstrem problem senin için teşkil etmiyorsa bulabilirsin. Ben o fiyata 1 ay olmadı daha 3070 Ti aldım.
Peki 3070 ti almak için daha fazla para vermek mantıklı mı?7000TL bandına gidip 3070 alabilirsin. Garanti ve güvenlik etiketi üzerinde olması ekstrem problem senin için teşkil etmiyorsa bulabilirsin. Ben o fiyata 1 ay olmadı daha 3070 Ti aldım.
O fiyatlara gerçekten 3070 bulabilirsen al elbette.Evet bende gördüm o fiyatlarda 3070ti. Nvidia fanboyu değilim ama AMD kart kullanmak istemiyorum aslında.
Şu anda inno3d 7450tl bandına bir ilana bakıyorum.O fiyatlara gerçekten 3070 bulabilirsen al elbette.
Eskiye yatırım ölü yatırımdır. Kaç yıllık kart. 3000 serisinin bozuk çıkma ihtimali de daha düşük.Şu anda inno3d 7450tl bandına bir ilana bakıyorum.
Sorunsuz olduğuna eminsen kaçırma. 3070'in fiyatı düşük duruyor bende baktım şimdi 6700XT yüksek diye o da yüksektir sandım ama tam tersi çıktı.Şu anda inno3d 7450tl bandına bir ilana bakıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.