1660S vs RX 590

redwoodoriginal

Centipat
RX 590 iyi midir diye sormuştum ve tğm oyunları oynıyabileceğimi söylemişlerdi. Ancak birçok başlıkta bu kartın yazılımında sıkıntı yaşayan çok insan gördüm. Bu yüzden ben de NVIDIA tabanlı bir sistem kurdum ve sonunda sipariş verdim :)

Arkadaşlar sistem: Ryzen 5 2600X.
2x8 16 GB RAM 3000 MHz CL16.
GTX 1660 Super ASUS Dual 6 GB Evo.

Uzun yıllar sonucu sonunda bir sistem sipariş verdim. Sizce sistem iyi mi? Yorumlarınızı bekliyorum. Ve merak ettiğim bu sistem ile her oyunu oynayabilir miyim sizce? Her türden oyun seven bir insanım. Bu sistemle denemek istediğim her şeyi oynayabilir miyim sizce? İlk defa sistem topladım. RX590 yerine 1660 Super seçmem doğru muydu sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle doğru hocam. Sisteme 5 yıl boyunca hiçbir takviye yapmana gerek yok sadece fan temizliği termal macun gibi şeyler yaptırabilirsin. Hayırlı olsun fazlasıyla işimi görür. Her oyunu Ultra70 FPS oynayacaksın :)

Böyle konulara da ayar oluyorum arkadaş. Yahu kararını vermişsin siparişi de vermişsin hatta ürünlerin parasını bile vermişsin ve hala sistem iyi mi bunları almakla iyi mi yaptım soruları soruyorsunuz. Sizin gibi bir sürü insan var böyle. Bu soruları almadan önce sormanız gerekiyordu parasını verip sipariş geçtikten sonra değil. Aldığınız donanımlar iyi ama bu soruları almadan önce ilk başta soracaktınız. Bu arada yazılım konusunda AMD fena değil o sorunların çoğu çözüldü hatta hiç sorun yaşamadan kullanan kişiler bile var. Sürücü konusunda. NVIDIA kart aldığın için söylüyorum sürücü kurduktan sonra NVIDIA telemetri servislerini ve görevlerini kapat NVIDIA bile telemetri topluyor arka planda haberin olsun.

Kesinlikle doğru hocam. Sisteme 5 yıl boyunca hiçbir takviye yapmana gerek yok sadece fan temizliği termal macun gibi şeyler yaptırabilirsin. Hayırlı olsun fazlasıyla işimi görür. Her oyunu Ultra70 FPS oynayacaksın :)

Müneccinlik yapmanın lüzumu yok nereden biliyorsun her oyunu Ultra ayarlarda 70 FPS oynayacağını?

2 Arkadaşıma da RX 590 aldırdım ikisinde de sorun yok taş gibi kullanıyorlar hala. Ya arkadaşlarım çok şanslı ya da fazla abartılıyor.

NVIDIA GTX 1660 yeni olduğu için yavaşlatmıyor. 2-3 sene sonra yavaşlatılacaktır yazılımla beraber. GTX 1050-1060'a ne oldu sanıyorsunuz :)

NVIDIA GTX 1660 yeni olduğu için yavaşlatmıyor. 2-3 sene sonra yavaşlatılacaktır yazılımla beraber. GTX 1050-1060'a ne oldu sanıyorsunuz :)

AMD yapıyor mu bilmiyorum ama Nvidia sürücüler ile yavaşlatıyor kartlarını onu biliyorum doğru yani dediğiniz olay. Aslında çoğu Nvidia kullanıcısı gibi stabil bir sürücü belirleyip onda kalmak daha mantıklı. Son 1 senedir GTX 1050Ti kullanan arkadaşım sürücü güncellemiyor :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı