1660S yerine 200 TL Fark ile 5600 XT alınır mı?

Markadan dolayı ucuz Sapphire modeli olduğu için, diğer markalar çok daha pahalı. Bende 1660 ve sapphire 5600xt arasındaydım 1660 ti aldım nvidaya daha çok güvenim olduğu için ekran kartı konusunda. Performans konusunda 5600xt önde tabi. Tercih sizin.
rx 580 kullandım, aşırı memnundum emektardan. amd'ye güvenim sonsuz

rx 580 kullandım, aşırı memnundum emektardan. amd'ye güvenim sonsuz

Dediğim gibi tercih sizin hocam, ben ekran kartı cephesi için konuştum nede olsa işlemcim amd. Birazda teknoloji şans işi. rx5700 mesela bir çok kullanıcıya sorunlar çıkardı ama hiç sorunsuz kullananda oldu. Eğer 5600xt kesin karar kılarsanız TUF modeline bir bakmanızı tavsiye ederim, geçenlerde Türkçe incelemesini izledim youtubede, yeni soğutma sistemlerini çok iyi yapmışlar, 3 fan var ve 70 dereceleri bile görmedi testlerde yük altındayken. Fiyatı uyguna getirirseniz bakın derim.

Kesinlikle alınır. Rx 5600XT performansı RTX 2070'e yakın olabilen bir ekran kartı.
2070 mi ben OC yapınca 2080Tİ oluyor sen stock kullanıyon sanırım
Madem 5600xt gibi bir seçenek var o zaman neden 1660 supere f/p olarak iyi deniliyor?
Çünkü o denildiği zamanlarda 1800’e alabiliyordun şimdi 2100 liradan aşağıya yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı