167 boy 63 kilo fazla mıdır?

Yüzüm zayıf ama göğüslerim ile bacaklarım çok yağlı. Göbeğim de azıcık var. Genelde içime çekiyorum. Kıyafetli iken göğüs yağlarım sorun olmuyor çünkü bol giyiniyorum fakat pantolon baldırlarımdan geçmediği oluyor.
Yağ oranın fazla hocam, spor yap ve yaptığın spor HIIT olmasın, HIIT göbek eritmede etkili fakat yağ eritmek için etkili değildir.
Yüzüm zayıf ama göğüslerim ile bacaklarım çok yağlı. Göbeğim de azıcık var. Genelde içime çekiyorum. Kıyafetli iken göğüs yağlarım sorun olmuyor çünkü bol giyiniyorum fakat pantolon baldırlarımdan geçmediği oluyor.
Low Intense Cardio oluyor Youtube'da, onları yap.
Şınav, mekik bunları da çek.

İhtiyacın olan kaloriyi hesapla bul, siteler var bunun için ve bu kalorinin üstüne çıkma yani 175 65-70 kilo olsan veya 180 75 kilo olsan bu iştahı anlarım gene anormal fakat kabul edilebilir fakat bu boy ve bu kiloda bu kadar iştah bana biraz alışkanlıktan kaynaklı geldi yani siz devamlı fazla yemek yediğiniz için mideniz büyüyor ve açlığınız durmuyor, mideniz tamamen doymuyor hiç bir zaman.
Bu iştahım okullar açıldıktan sonra başladı. Okullar açıldığı ikinci hafta kilomuzu ölçtüler o zaman 54 kiloydum.
Bu gidişle balık etli veya kilolu olmaktan korkuyorum. Acaba bunun ergenlikle bir alakası olabilir mi?

Bu iştahım okullar açıldıktan sonra başladı. Okullar açıldığı ikinci hafta kilomuzu ölçtüler o zaman 54 kiloydum.
Bu şekilde gidersen 2-3 aya 70-75 civarlarına gelmen çok yüksek ihtimal. Kirli beslenirsen de vücuduna yağ da koyarsın ve daha şişman gözükürsün, göğüslerin daha da büyür.
Bu gidişle balık etli veya kilolu olmaktan korkuyorum. Acaba bunun ergenlikle bir alakası olabilir mi?
Ergenlikle alakası yok. Bu boy ve bu kiloya bu kadar iştah çok fazla. Siz fazla yiyip, ergenliğe itiyorsunuz. "Boyum uzayacak, o yüzden iştahım var." gibi bir motivasyonla boyunuz daha da uzar diye fazla yiyorsunuz sanırım ancak bu kendinizi kandırmak için uydurduğunuz bir bahane sadece. İhtiyacınız olan kaloriyi bulun, bunun için siteler var ve bunun üstüne çıkmayın bu kadar basit ve kirli beslenme, sana spor için de tavsiye verdim.

Bu şekilde gidersen 2-3 aya 70-75 civarlarına gelmen çok yüksek ihtimal. Kirli beslenirsen de vücuduna yağ da koyarsın ve daha şişman gözükürsün, göğüslerin daha da büyür.
Çoğu kişi çok kilo aldığımı söylüyor. Henüz yüzüm şişmedi ama en çok kiloyu 24 günde aldım bir ay önce 58 kiloydum. Kilo alışım gittikçe hızlanıyor nedense. Ben her kilo ölçtüğüm de not alıyorum. Ne kadar verdim aldım anlayayım diye.

Screenshot_1.png

Kilosu zaten normal fakat 54 kilodan bu kiloya 3-4 ayda gelmesi ve çok yemesi daha fazla kilo alacağına işaret. Arkadaş ayrıca göğüslerinin ve bacaklarının yağlı olduğunu söylüyor, yani yağ oranı fazla. Bunun için spor yapması ve kirli beslenmeyi bırakması yeter. İhtiyacı olan kaloriyi bu siteden hesapla ve buna göre beslen. Calorie Calculator

Kilosu zaten normal fakat 54 kilodan bu kiloya 3-4 ayda gelmesi ve çok yemesi daha fazla kilo alacağına işaret. Arkadaş ayrıca göğüslerinin ve bacaklarının yağlı olduğunu söylüyor, yani yağ oranı fazla. Bunun için spor yapması ve kirli beslenmeyi bırakması yeter. İhtiyacı olan kaloriyi bu siteden hesapla ve buna göre beslen. Calorie Calculator
Bu gidişle şisko olmam di mi ya? Baya endişelendim. Durduramıyorum kendimi hele hele çikolatalı ekmek yerken. Önceden yarım ekmek yer doyardım şimdi durdurmasam kendimi 2 ekmek bitireceğim. Bu arada çikolatalı ekmek yemeğe başladım mı rahat 1 ekmek bitiriyorum. Zaten yaklaşık son 1 ayda kilo alımım epey hızlandı. Geçen ay 58 kiloydum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı