167 boy 63 kilo fazla mıdır?

Bu gidişle şisko olmam di mi ya? Baya endişelendim. Durduramıyorum kendimi hele hele çikolatalı ekmek yerken. Önceden yarım ekmek yer doyardım şimdi durdurmasam kendimi 2 ekmek bitireceğim. Bu arada çikolatalı ekmek yemeğe başladım mı rahat 1 ekmek bitiriyorum.
Stres yapmayın öncelikle hocam, kademe kademe düşürün yani hemen ne yiyorsanız 0'lamayın, yavaşca günlük aldığınız kaloriyi düşürün. Örnek veriyorum bu hafta 150 kalori düşürün diğer hafta da 150 düşürün. En önemlisi ise spor yapmak ve sağlıklı beslenmek, yaşamaktan zevk almaya bakın, bunları bir zorunluluk olarak sakın görmeyin.

Stres yapmayın öncelikle hocam, kademe kademe düşürün yani hemen ne yiyorsanız 0'lamayın, yavaşca günlük aldığınız kaloriyi düşürün. Örnek veriyorum bu hafta 150 kalori düşürün diğer hafta da 150 düşürün. En önemlisi ise spor yapmak ve sağlıklı beslenmek, yaşamaktan zevk almaya bakın, bunları bir zorunluluk olarak sakın görmeyin.
Her yemek kaç kalori hesaplayan siteler var mı ki? Ben istemesem bile bazen ailem zorluyor. O konuda ailemi inşallah ikna edebilirim.
Doktora görünmeme gerek var mı sonuçta giddikçe alımım hızlanıyor. Bir ay önce 58 iken şimdi 63'üm.

Her yemek kaç kalori hesaplayan siteler var mı ki? Ben istemesem bile bazen ailem zorluyor. O konuda ailemi inşallah ikna edebilirim.
Doktora görünmeme gerek var mı sonuçta giddikçe alımım hızlanıyor. Bir ay önce 58 iken şimdi 63'üm.
Çikolataların falan üstünde ne kadar kalori olduğu yazar. Diğer yemekler için internetten bakabilirsiniz.
Doktor en fazla ne yapacak? Diyetisyen falan anlarım da doktor hiç bir işine yaramaz.

Çikolataların falan üstünde ne kadar kalori olduğu yazar. Diğer yemekler için internetten bakabilirsiniz.
Baya uğraştırıcı bir iş.

Doktor en fazla ne yapacak? Diyetisyen falan anlarım da doktor hiç bir işine yaramaz.
Bir hastalık olamaz mı?
Bir ay sonra kilo aldım mı verdim mi buraya yazacağım.
Boyum 4 ayda hiç uzamadı bunda bir anormallik olabilir mi?

Bu gidişle şisko olmam di mi ya? Baya endişelendim. Durduramıyorum kendimi hele hele çikolatalı ekmek yerken. Önceden yarım ekmek yer doyardım şimdi durdurmasam kendimi 2 ekmek bitireceğim. Bu arada çikolatalı ekmek yemeğe başladım mı rahat 1 ekmek bitiriyorum. Zaten yaklaşık son 1 ayda kilo alımım epey hızlandı. Geçen ay 58 kiloydum.
O metabolizma ile alakalı birşey dostum. Ben günde 2-3 ekmek yiyorum. 1.78 boy, 68 kiloya sahibim.

Ergenlikte normal ben 1.65tim şu an 171 6 7 ayda oldu 69 kiloyum kemiğim iri cok iyi duruyor. Ergenliktesin gelişme süresindesin ne yediğini çoğalt ne de azalt iyi olmaz.
Son zamanlar aşırı iştahım var. Gittikçe iştahım açılıyor. Her geçen gün düne göre daha çok yemek yiyorum. Kendimi sınırlamakta her geçen gün zorlanıyorum. Şaka gibi ama bugün oğle yemeğinde 2 tabak ekmek ile beraber çorba, 2 tabakta pilav üstü tavuk pirzola yedim. Durduramamaya başladım kendimi.
O metabolizma ile alakalı birşey dostum. Ben günde 2-3 ekmek yiyorum. 1.78 boy, 68 kiloya sahibim.
Anlamadım her geçen gün metobolizmam yavaşlıyor mu?

Son zamanlar aşırı iştahım var. Gittikçe iştahım açılıyor. Her geçen gün düne göre daha çok yemek yiyorum. Kendimi sınırlamakta her geçen gün zorlanıyorum. Şaka gibi ama bugün oğle yemeğinde 2 tabak ekmek ile beraber çorba, 2 tabakta pilav üstü tavuk pirzola yedim. Durduramamaya başladım kendimi.

Anlamadım her geçen gün metobolizmam yavaşlıyor mu?

Çok yerseniz mideniz genişler normal yavaşca porsiyon azaltın o yavaş yavaş gider. Bende sizin gibi yiyordum yavaş yavaş azalttım şu an 172 boy 69 kg 13 yaşındayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı