10000 TL sistem topluyorum ve 1675,62 TL bütçe kaldı. Sizce HDD mi alayım yoksa SSD mi? Biliyorum çoğunuz tabii ki SSD al diyecek ama HDD alırsam daha fazla alanım olacak.
Sizce hangisi?
Masaüstü alıyorsan 240GB bir SSD alıp sistemi içine kurabilirsin kalan paraya 500 veya kafana göre bir HDD alıp oyunlarını ve programlarını HDD'ye kurabilirsin.
**Kasa:** Lian Li Lancool III X ARGB 3 Fanlı Beyaz E-ATX
**Güç Kaynağı:** NZXT 650W C650W 80+ Bronze Yarı Modüler
**Sıvı Soğutma:** Deepcool LS720 SE RGB 360MM Siyah
Masaüstü alıyorsan 240GB bir SSD alıp sistemi içine kurabilirsin kalan paraya 500 veya kafana göre bir HDD alıp oyunlarını ve programlarını HDD'ye kurabilirsin.
Aslında 120 GB SSD almam daha mantıklı SSD'ye sadece Windows kuracağım çünkü. Ve Windows programlarını SSD'ye kuracağım. Kalan parayı Full HDD alacağım sanırım biraz araştırayım.
HDD ile güncel Microsoft Windows işletim sistemi bile sağlıklı bir şekilde çalışmıyor. Güncel AAA oyunların sistem gereksinimlerinde SSD önerildiğini de görebilirsiniz. Bu bütçe ile 1 TB M.2 SSD satın alınabilir.
**Kasa:** Lian Li Lancool III X ARGB 3 Fanlı Beyaz E-ATX
**Güç Kaynağı:** NZXT 650W C650W 80+ Bronze Yarı Modüler
**Sıvı Soğutma:** Deepcool LS720 SE RGB 360MM Siyah
slında 120 GB SSD almam daha mantıklı SSD'ye sadece Windows kuracağım çünkü. Ve Windows programlarını SSD'ye kuracağım. Kalan parayı Full HDD alacağım sanırım biraz araştırayım.
Seagate Barracuda 500GB 3.5" 7200RPM 32MB SATA 3.0 NCQ Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Seagate Barracuda 500GB 3.5" 7200RPM 32MB SATA 3.0 NCQ Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500 GB M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.