16e yazılım güncellemesi yapılmalı mı?

deathhaes

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, cihazımı alalı 1hafta oluyor. 18.6.2 sürümündeyim herhangi bir güncelleme yapmadım şu ana kadar ancak sürekli iOS 26.2 güncellemesini yapmamı öneren bir bildirim görüyorum. Ben güncelleme taraftarı değilim ama yine de yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, cihazımı alalı 1hafta oluyor. 18.6.2 sürümündeyim herhangi bir güncelleme yapmadım şu ana kadar ancak sürekli iOS 26.2 güncellemesini yapmamı öneren bir bildirim görüyorum. Ben güncelleme taraftarı değilim ama yine de yardımcı olursanız sevinirim.

Sakın yapmayın. Bakın iOS 26, o kadar kötü bir işletim sistemi ki son sürüm iPhone 17 Pro kullanıcıları olarak bile mutsuzuz. Yani normalde son sürüm iOS, son seri işlemcili IPhone'lerde stabil olurdu ama bu sene öyle bile değil. Siz geçtiğinizde iOS 18'i arayacaksınız. Elimde olsa ben bile 17 Pro'da iOS 18'e dönmek isterim. Yapay zeka falan da hikaye, bir numarası yok. Ek olarak güncelledikçe kamera kalitesi düşecek, pil sağlığı daha hızlı eriyecek. Yani planlı eskitme gerçeğini de göz ardı etmeyin. Memnunsanız kalın o sürümde. Zaten iOS 18, iPhone 16 ailesinin sürümü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı