17.000 TL masaüstü sistem önerisi

Attığınız bütün sistemlerden güçlü ve içinde kullanılan parçalar daha kaliteli. Anakart PSU SSD garantili. RX6600 alıp rezalet RTX performansı ve driver sorunları yaşamak sizin elinizde.

Fiyatı pahalı bulanlar daha uygun fiyatlı bir sistem bulsun indirim yaparım.

RX 6000 serisi ve üst serilerde driver sorunu yok denilecek seviyede az ama sen bilirsin. Anakart PSU ve SSD garantili olsa ne fark eder? Arkadaş 17k sıfır sistem alsa en azından tüm parçalar garantili olur.

Attığınız bütün sistemlerden güçlü ve içinde kullanılan parçalar daha kaliteli. Anakart PSU SSD garantili. RX6600 alıp rezalet RT performansı ve driver sorunları yaşamak sizin elinizde.

Fiyatı pahalı bulanlar daha uygun fiyatlı bir sistem bulsun indirim yaparım.

Sizin sisteminizin ederi maksimum 13-14K 2060 ya da 2060S içeren sistemler 10k gidiyor zaten.

RX 6000 serisi ve üst serilerde driver sorunu yok denilecek seviyede az ama sen bilirsin. Anakart PSU ve SSD garantili olsa ne fark eder? Arkadaş 17k sıfır sistem alsa en azından tüm parçalar garantili olur.
Bütün parçaları garantili ama hepsi daha düşük performans verecek ve daha yüksek ihtimalle bozulacak, SSD kısa ömürlü ve yavaş olacak, fanlar dandik olacak, daha az depolaması olacak ayrıca fena olmayan bir mouse ve dandikte olsa rainbow klavyede veriyorum yanında.

Fiyatla dalga geçenler daha iyi fiyatlı sistem bulsun vallahi susar ve fiyatı iyice gözden geçiririm.

Bütün parçaları garantili ama hepsi daha düşük performans verecek ve daha yüksek ihtimalle bozulacak, SSD kısa ömürlü ve yavaş olacak, fanlar dandik olacak, daha az depolaması olacak ayrıca fena olmayan bir mouse ve dandikte olsa Rainbow klavyede veriyorum yanında.

Sıfır olan bir sistemi öldürdünüz. Abarttığınız kadar olmaz indirim dönemlerinde bahsettiğiniz fiyatta yani 17k TL de 4060 sistemler bulunabiliyor.

Bütün parçaları garantili ama hepsi daha düşük performans verecek ve daha yüksek ihtimalle bozulacak, SSD kısa ömürlü ve yavaş olacak, fanlar dandik olacak, daha az depolaması olacak ayrıca fena olmayan bir mouse ve dandikte olsa Rainbow klavyede veriyorum yanında.

Fiyatla dalga geçenler daha iyi fiyatlı sistem bulsun vallahi susar ve fiyatı iyice gözden geçiririm.

Size kalmış bir durum ama bana göre sunduğunuz fiyat fazla. İyi geceler.

Sıfır olan bir sistemi öldürdünüz. Abarttığınız kadar olmaz indirim dönemlerinde bahsettiğiniz fiyatta yani 17k TL de 4060 sistemler bulunabiliyor.
Evet ama daha kötü işlemci, dandik anakart, dandik fanlar, dandik ssd, daha az depolama ve dahası. Ayrıca RTX 2070s rtx 4060dan çokda geri kalmıyor. İşlemciye anakart sayesinde bcoc yapılabiliyor ve anakartda zaten oc model. PSU 650w 80+. Bana burda fiyata söylenmek yerine daha f/p bir sistemin linkini atın özür dileyip susarım şakam yok.

Gülme emojisi atarken oluyordu. Piyasayı ve Bilgisayarı bilmeden konuşmamanızı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı