17.000 TL monitör ve ekipman dahil sistem önerisi

Bütçe
17.000
17.000 TL daha performanslı bir şey olur diye düşündüm ama maalesef ki günümüz şartları vs. sebeplerden ötürü az kaldı bütçe sanırım. Hadi 20.000 TL olsun :)

17.000 TL daha performanslı bir şey olur diye düşündüm ama maalesef ki günümüz şartları vs. sebeplerden ötürü az kaldı bütçe sanırım. Hadi 20.000 TL olsun :)
Bence şuan 3000 serisi kart içeren bir PC mantıksız. Stok sorunundan dolayı fiyatları cidden fahiş. Yakında stoklar yenilenecek. Ayrıca 11. nesili beklemekte de fayda var. Eğer acil gerekmiyorsa beklemek daha mantıklı.

Bence şu an 3000 serisi kart içeren bir PC mantıksız. Stok sorunundan dolayı fiyatları cidden fahiş. Yakında stoklar yenilenecek. Ayrıca 11. nesili beklemekte de fayda var. Eğer acil gerekmiyorsa beklemek daha mantıklı.

Haklısınız canoktun bey beklemek en mantıklısı. Ayrıca doların düşmesi de şu an sadece bir hayal açıkçası ben alana kadar 12. nesil işlemciler bile piyasada yerini alır :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı