Öncelikle oyun için ve proje ödevleri olursa falan diye alacağım. Bilgisayarı masaüstü olacak, bütçe 15-17K arası. Hem monitör hem kasa olan masaüstü bilgisayar önerebilirseniz sevinirim. Çoğunlukla oyun oynayacağım oyuncu bilgisayarı olacak yani.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Anakartı B660M-K yapın alın.
![]()
ViewSonic Omni VX2428J 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic Omni VX2428J 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni VX2428J 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tamam da hocam siz hangi monitörde kontrast ve parlakığı fullde kullanıyorsunuz. Benim monitörüm AOC 400nit parlaklık değerine sahip yüzde 70'den yukarı parlaklık açmadım bugüne kadar. Kontrast oranı da 60'da sabit. Oran daha düşükse arkadaş kontrast oranını ve parlaıklık oranını biraz arttırınca aynı noktaya gelecek![]()
PCH v5.1 / RYZEN 5 5500 / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB SİSTEM TAVSİYESİ
PCH v5.1 / RYZEN 5 5500 / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB SİSTEM TAVSİYESİ Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
![]()
LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Viewsonic VX2428 (J) sandığınız kadar iyi bir monitör değil!
Merhaba. Forumda bu aralar sıklıkla gördüğüm bir model olan Viewsonic VX2428'in neden bir anda patlama yapıp önerilmeye başlandığı merak etmiştim, çünkü yeni bir model ve incelemeleri bile yok gibi bir şey. Olan incelemeleri de genellikle teknik konulara girilmeyen kağıt üstü verilerin okunup...www.technopat.net
Tamam da hocam siz hangi monitörde kontrast ve parlakığı Full'de kullanıyorsunuz. Benim monitörüm AOC 400nit parlaklık değerine sahip yüzde 70'den yukarı parlaklık açmadım bugüne kadar. Kontrast oranı da 60'da sabit. Oran daha düşükse arkadaş kontrast oranını ve parlaıklık oranını biraz arttırınca aynı noktaya gelecek.
Ayak konusuna bişey diyemem genede ozaman az daha verip bunu alsın derim.Ayakları da pek iyi değil. J olmayanla aynı.
daha üstüne daha iyi kasa bulamazsın. Değecek bir kasa bulman için 16k-17k civarı gözden çıkarman lazım.Monitörü azaltıp kasayı arttırmak daha iyi olmaz mı ?kusuruma bakmayın çok anlamıyorum bu işlerden .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.