Üzerinde Porsche yazan bir bilgisayar kullanınca havalı olunacağını sanmıyorum bu kafasında Mercedes logolu şapka giyip havalı olmaya çalışmak gibi bir şey.
Dell G515 6B750W165C i7-10750H 16 GB 512 GB SSD RTX2060 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
DELL KALİTESİYLE bu laptobu alabilirsiniz. Az ışıklı.
11.nesil istemem 10.nesilde bariz bir ısınma problemi olması ve uzun süre kullacağım için olabildiğince güncel kalması. Yine de öneriniz için teşekkür ederim.
Öneri için teşekkür ederim. Fakat 10.nesil işlemci istemiyorum.
11.nesil istemem 10.nesilde bariz bir ısınma problemi olması ve uzun süre kullacağım için olabildiğince güncel kalması. Yine de öneriniz için teşekkür ederim.
Öneriniz için teşekkür ederim. Bu model benim de ilgimi çekmişti. Fakat prestige 15 benzer özelliklerle daha ucuz olduğu için onu tercih ederim.
Öneriniz için teşekkür ederim. Fakat pek aradığım türde bir bilgisayar değil.
Huma H4 V4.1 14,1" Business Laptop, 11. nesil Intel i7-1165G7 işlemcisi ve yeni Intel Iris Xe grafik kartı ile işine düşkün oyunseverlere göz kırpıyor!
Huma H4 V4.1 14,1" Business Laptop, 11. nesil Intel i7-1165G7 işlemcisi ve yeni Intel Iris Xe grafik kartı ile işine düşkün oyunseverlere göz kırpıyor!
Öğrenirsin o çok bir problem değil.
Sanal makine kurarsın.
Bence bir şans ver. Yazdığın şeylerin çözümü var.
Ama o attığım Stealth 15M'de fena duruyor. Tüm istediğin özellikleri karşılıyor.