Ryzen 5 5500, Rx6600 sistemi 2 ay önce 11e topladım. Hemde gösterdiğiniz sistemden daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Düşünmene gerek yok öyle zaten.
Ryzen 5 5500, Rx6600 sistemi 2 ay önce 11e topladım. Hemde gösterdiğiniz sistemden daha iyi olduğunu düşünüyorum.
İtopyadan daha ucuza aldım ama değişebilirGaminggen'de 19 olan sistemler itopyada 22den başlıyor
Ben açıkcası çok aşırı değil, bir miktar pahalı alan insanları doğal insanlar olarak görüyorum. yani bir insan biraz araştırma yapabilir fakat çok ciddi irdelemedikçe, olabilecek en uygun fiyatı bulmaya çalışmadıkça ki önemli olan buna uzun bir zaman ayırmadıkça mutlaka kazıklanır. kazıklanma seviyesi az yada çok olabilir. hata hep şu noktada yapılır "bu insan enayimiş kazıklanmış" genel olarak bu ifade "kötülüğün yanında olmaktır" yani böyle söylendiğinde kazıklayanda suç yok, hata sende akıllı ol kazıklanma denmek istenmektedir. türkçe meali budur. böyle yapınca zihniyeti bozuk, abuk-sabuk fiyatlandırma yapan insanları ödüllendirmiş olursunuz. zaten durum böyle bir satıcı 3060ti ekran kartına 19k yazabilir (sadece ekran kartı) buna engel varmı? tabi ki yok (serbest pisaya ekonomisi) her satıcının bunu yaptığını düşünürseniz 8k lık bir ekran kartını herkes 19k ya almak zorunda kalır. bu zihniyet bozukluğudur. yani doğru fiyatlandırma doğru,dürüst belki iyi insan olmaktır. bir insan herhangi birşeyi olması gereken yüksek fiyata aldığında ilk baktığım nokta ürünü alan değil, satıcıdır. şu söz herkesin aklına gelmeli "hırsızın hiç mi kabahati yok"
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.